Abban is túllép eddigi álláspontján, s kijelenti: tárgyalni kell a Jobbikkal. Nem választási együttműködésről beszél, hanem arról, hogyan működnekmajd együtt a parlamentben az Orbán-rendszer lebontásában. Ezért tárgyalásra hívja az ellenzéki pártokat: az MSZP-P, az LMP és a Jobbik vezetőit. Lazul: Annyit kérek, hogy ugorjanak be hozzánk és tárgyaljunk. A „kákán is csomót keresők nem érdekelnek, a hazám érdekel, a hazám pedig megér egy tárgyalást, annál sokkal többet is”.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Én már mondtam akár az ördöggel is csak kipicsázni orbánt akinél megrontóbb ember még nem állt az ország élén. lepipálja Rákosit is. Sajnos.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@Horizont: Megállapodás nélkül egy mankó marad az Iránytű Intézet iránymutatása.
www.kireszavazzunk.hu/
Horizont
@kereső: Erről a beszédéről eszembe jutott Kádár utolsó beszéde. Mennyire kínos volt. Már nem szabadott volna szegénynek beszélni csak biztos senki nem merte megmondani neki. Hagyták.
orbánt is hagyták. Égett piszkosul. Ő már egy bukott ember! De kitámogatják félholtan is mint anno Brezsnyevet. Mert kell nekik. Ez a szar ember! Mert ők is szarok.
kereső
@Horizont: Kádár utolsó beszéde tényleg kinos volt.Kádár akkor már nagyon beteg volt ha jól rémlik.
Ez az orbáni egy önkontrollját teljesen elvesztett ,gyalázatos és pusztitó ember beszéde volt.
Olyan értelemben nem beteg,hogy a felelősségre vonást elkerülje.
A Historyn,és a NatGeon sorozatban megy Hitlerről -a hatalomra jutásáról,és a továbbiakról-a demokrácia,jogállam felszámolásáról -film.Félelmetes hasonlóságok vannak a módszereket,és a retorikát illetően.Hátborzongató.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.