A Fidesz köszönetet mond minden idők legnagyobb Békemenete és március 15-i megemlékezése résztvevőinek – közölte Hidvéghi Balázs, a nagyobbik kormánypárt kommunikációs igazgatója csütörtökön, a Kossuth Lajos téri díszünnepség után.

"Megmutattuk a magyar hazafiak erejét" – a Fidesz szerint a mai volt minden idők legnagyobb Békemenete

Orbán Viktor miniszterelnök beszédéhez készül az 1848/49-es forradalom és szabadságharc emléknapja alkalmából rendezett díszünnepségen az Országház előtti Kossuth Lajos téren 2018. március 15-én. MTI Fotó: Sóki Tamás

Köszönjük a megjelenést, a méltóságot, a nyugalmat

- mondta a politikus.

Hidvéghi Balázs úgy fogalmazott:

megmutattuk a magyar hazafiak erejét, amelyet kisebb, szórványos provokációk sem tudtak megzavarni, mert a Békemenet résztvevői visszafogottak, méltóságteljesek maradtak, és "így tudtunk közösen ünnepelni és a magyar szabadságra emlékezni".

Forrás: MTI

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Patyi elvtárs nem akar hozzászólni a közpénzből rendezett kampány-gyűlés törvényességéről???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Ennyi turista bértapsoló sem volt régen!
RonaGyuri
Patyi elvtárs nem akar hozzászólni a közpénzből rendezett kampány-gyűlés törvényességéről???
görbetükör
Őszintén remélem, hogy egyetlen lengyel, vagy vidéki sem lett rosszul és nem szorult idehaza nálunk sürgősségi ellátásra...
quadrocopter
Ha csak ennyien vannak, akkor ápr. 8.-án végük van!
Levendula
Olyan falvakból vitték autóbusszal az embereket, akik életükben még nem jártak Budapesten...
Pálinkás Pál
Kíváncsi lennék hogy a vonuláson megjelent marhákból ki menetelt meggyőződésből?? Úgy 15 %-ra saccolom,mert épp elég debilarcú volt azért közöttük!!
Pálinkás Pál
@quadrocopter: De ebből még vond le a szerintem vagy 70 %-k bértapsolót!!
verőce21
No, kb. ilyen arányban nyer a fidesz 8-án, mint a két Békemenet létszáma közötti különbség volt ma. :)
Pálinkás Pál
@verőce21: No akkor köpd ide hányan is voltak ma...de vigyázz a netadó tüntetést 150 ezerre mondtátok,és az erősen nagyobb volt a mai vánszorgásotoknál!!!
Sámannus
Ilyen sok embernek ilyen keveset régen mondtak. Orbán lehúzta magát a klotyón.
Cicamama55
Rengetegen voltak, hömpölygött a tömeg, ez látható volt. Nem is ezzel van bajom, mert ha Pesten élnék, én is elmentem volna kíváncsiságból, biztosan! A gondom az, hogy nagyon rossz érzéseket keltő beszédet mondott Orbán Viktor. Miért ülteti bele az emberekbe a saját félelmeit?! Miért akarja, hogy Magyarország rettegjen?! Én nyugodt, békés országban szeretnék élni!
Sámannus
Csak Bróker Laját hiányoltam.A fő helyen Dózsa László mellé tettem volna.
Ó de bütte lettem volna rá.
kokopelli
@nyanya001: Monygya mán meg valaki,hogy mi az ENSz fővárosa!
Láttam a transzparensen az ENSz-et és az előbb egy "fideszes" kereszt-
rejtvényben a kérdést!.. függ.11! B-vel kezdődik és nyolc betű!!!
...lehet,hogy BUKAREST?...a B és T stimmel!? :--((
verőce21
@Pálinkás Pál: (17:49) Én amikor visszanéztem a Margit-hídról, a menet vége még a Bem téren volt. De videón is ellenőrizhető. Lehettek úgy 80 ezren.
(A netadó ellen is voltak vagy 12-15 ezren)
Pálinkás Pál
@verőce21: nana...nézd csak meg azt a netadó tüntetést...én nem mondok számokat,csak láttam mindkettőt...ha a netadó csak 12 000 volt,akkor a mai kevesebb...,ez is ellenőrizhető videón!!!
Nessy
Nyugi! Lesz az a királyi hiradóban 1 millió is!
verőce21
@Pálinkás Pál: (18:00) Lesznek erre hivatottabb újságírók, akik a mai létszámot megbecsülik, kívülről jobban lehetett látni.
Nem hiszem, hogy a netadó ellen olyan sokan lettek volna, mint ma.Kizárt dolog.
Pálinkás Pál
@verőce21: Mondom nézd vissza,az is fenn van a neten...és relatív a sok is...te is mondod kb 80 ezer ember...egy 2 milliós városban,ráadásul bőven több mint a fele nem is idevalósi..meg a sok külföldi nyomorult /nem tudom miért nem otthon vonulgatnak/ Egyszóval nevezhetjük nyugodtan nemzetközinek a dolgot...így meg már szerintem eléggé silány szám az az állítólagos 80 ezer!!!
verőce21
@Pálinkás Pál: (18:12 A mai nap számít, ami ugyanarra a célra irányul. Körtét a körtéhez...
Az ellenzéki 4 ezerhez képest hússzoros...:)
Pálinkás Pál
@verőce21: Az ellenzék nem tudja utaztatni a közpénzből a bértapsolókat,felvonulókat...Ha buktok,amit remélek,és elszámoltatják a fideszt..nem lesz lóvé,kíváncsi leszek a következő békemenetre,hányan csámpáztok bayer zsóti mögött,csak úgy elvtársiasságból!!!?
verőce21
@Pálinkás Pál: Majd nézd meg. Hetedszer rendezik meg.
nyanya001
@kokopelli: DDDDDD
Fideszes észtraktorok a fidesz krémje :D
verőce21
@Pálinkás Pál: A szeretet mindig lázas, amikor áldozatra készül.
simmering73
Szép ez a kép. Nekem rögtön Kim Ir Szen elvtárs, Mao Ce Tung elvtárs ugrott be elsőre.
Clavigo
Muha-ha-ha-ha..." magyar hazafijjjjak ereje "..:))) lengyel ,román bértapsoncok ,,,, Remélem Putyin gazda is ott nyomult valahol a közelben...
cikicakk55
Ez a létszám egyáltalán nem azt jelenti,hogy ennyi Fidesz hívő van. Ennyit fizettek meg,vagy ennyi embernek érte meg egy ingyen cirkuszra busszal menni. Az is lehet,hogy több mint a fele abban bízott,hogy szemtanúja lehet,amint egy céllövész kilövi a főgonoszt. Egy életre szóló élmény lett volna szemtanúnak lenni a diktátor utolsó szavainak. Persze ennek kicsi volt az esélye,de a remény hal meg utoljára. A kétfarkúak egy fillér közpénzt nem pazaroltak szimpatizánsokra,még is elég sokan összejöttek. Orbán ugyan azt nyomatja amit 2015 óta minden ünnepen. Politikát csinálnak minden történelmi eseményből,csak a hősök neve helyett Orbán nevét lehet hallani. Már a karácsonyi misék a templomokban nem a kisJézus születéséről szól,hanem Orbán hősies harcáról a nem létező ide özönlő migránsokról. Augusztus 20 is már rég nem az új kenyér ünnepe. Vásárhelyi lakos vagyok és én testközelből láttam,hogy a nép még egy bebetonozott FideSSzes várost is meg tud változtatni ha felnyílik a szeme. A békamenetesek is a fülke biztonságos magányában levehetik a FideSS maszkokat és végre őszintén választhatnak. Orbán is tudja,hogy ez egy korrupt békamenet volt,és ez nem a nyugodt hátradőlés ideje.
cikicakk55
Gondolom nem véletlen,hogy Hódmezővásárhelyre nem küldtek különbuszt. Égő lett volna azzal a pár emberrel elindulni egy egész busszal. Nem baj. Láttam a polgármester választáson,hogy 12.000 ember,akik eddig soha nem szavaztak,végre felocsúdtak. 2014 óta csak a gyűlölet szítása, a félelem rettegéssé váltása az összes kampány téma,miközben naponta derülnek ki a korrupt ügyek,a pénzmosások, a migránsok becsempészése,miközben,ugye mi aztán egyet sem. Szégyen,hogy a Fidesz elhiszi,hogy az emberek a gyűlölet szítása közben a nép gyűlöletét saját maguk ellen fordították. A reális helyzet a bukásukat mutatja. Amennyiben még is nyernének,azzal kiengednék a szellemet a palackból,mert azt már tényleg csak pofátlan csalással érnék el. Nem egy ismerősöm panaszkodott,akik egészségüknek köszönhetően aktívabban,mobilisabban tudják a bizonytalanokat és az eddig érdekteleneket meggyőzni,hogy bizony már fenyegetik is őket,az internetük önnálósítja magát, hírtelen érdekesek lettek a navnak, a házuk esővízcsatornájának egy része estétől reggelig eltűnt,a gyerekük kerékpárja atomjaira huloot amint a gyerek rá ül. Retteg a FideSS,de meg is van rá minden oka. Jó lenne,ha az ellenzék példát mutatna és összefogna,hogy tényleg mindenhol csak 1 Fidesz 1 ellenzék lenne a választás. Egyetlen egy napra kéne összefogni.
bakegya
Gusztustalan-elmenekültem Budapestről-körbeautóztam a balatont és végigfotóztuk azokjat a parti sávban orbán mészáros által frissen lenyultr vagyon színhelyeit-a kivágott évszázados fákat,a félkész vadi-új építkezéseket-a ledózerolt termőréteget az M7 siófok fölött-megdöbbentő látványt kelthetne minden igaz magyarban-DE NEM-A SOK HÜLYÉNEK A SZEMÉLYI KULTUSZ JOBBAN KELL MINT A becsület és a haza!!!
Borsodi
Béke menet ahol Lengyel tolmács kell,Román aktivistákkal! Toborozott emberekkel! Nálunk így történt lehet menni ingyen Budapestre a buszon kaját is adnak,hoznak visznek egy utcán kell végig menni.Jó pont aki elmegy.
csipetke
Nagyot lendített a dolgon az adófizetők pénzén bérelt nem tudom hány ingyenbusz,hozták a jónépet Erdélyből,vidékről,innen-onnan.Sok embernek tökmindegy,ki viszi,és hová,a lényeg,hogy ingyen volt,jó kis kirándulás Pestre.
Gyuri Géderről
Hazafiak erejét? Románok, Ukránok, Lengyelek, milyen hazafiak itt minálunk?
Bérszavazók, nyugdíj tolvajok, fizetett tüntetők. Fasza hazafiak!
Ez kell a szivacsos agyúaknak, Éljen a Vezér!
quadrocopter
Remélem mindenki megkapta az adómentes szimpátia-pénzt a tenyércsapkodásért!
Aki nem, az forduljon bizalommal Kósa varázslóhoz, van még az "örökségből"!
Azt is remélem, hogy az erdélyi volt securitátésok hazaosontak mind, nem ám most meg itt veszik fel a nyugdíjat ezek a szép lelkek is!
Yoda69
A bekamenet 2/3-a lengyel es roman fizetett bertapsolo volt. Gondolom a Farok is koztuk volt, mert mar regota nem bofogott ide semmit. Mellesleg meglepoen kevesen voltak.
Ellenben az MSZP-DK-Egyutt-Parbeszed tuntesen legalabb 30 ezren voltak. A Szabadsag hidtol a Kalvin terig ert a tomeg. Utana ez a tomeg atment a diaktuntesre, ami az Operatol a Deak terig ert. Es csupa magyar, hazajat szereto ember.
ORBAN BUKNI FOG!

MEG 23 NAP
vadnarancs
Remélem lengyelül, románul meg ukránul is elmondtad te geci, mert ha nem, akkor a közönség nagy része kurvára nem értett semmit sem az elmebeteg hazudozásaidból!
Jozefina
Kevés igaz magyar lehetett ott!!! Fogalmuk sem volt mit hablatyol orbán!!!??
magyarbakancs
Rátkay Filip 2002 azt mondta most fordult be a sarkon a 2 milliomodik tüntető
Tehát akkor ez volt a mindenkori 2018 béka menet legnagyobb tüntetése?
Ezek mindig a legnagyobbat álmodják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.