A politikai elemző szerint a kormányfő most nem az eszére hallgatott. Török Gábor szerint egy politikusnál csak azt érdemes vizsgálni, beszéde segítette-e stratégiája érvényesülését, vagy inkább gátolta azt. Blogján azt írta, március 15-én a Fidesznek kulcskérdés volt, hogy a kampányban előkerült kínos ügyek – Altusz-nyilatkozat, Elios-akta, hódmezővásárhelyi vereség, Semjén és Kósa ügyei – után a Békemenettel végre erőt mutasson. Befektetett az állam is az Elios külföldi holdudvarába Még közpénzzel is egyengette az Elios-csoport és üzletfelei útját a magyar állam egyik befektetési társasága. A Békemenet rengeteg embert toborzott össze, a mozgósítás jól működött, a demonstráció sikeres volt, de még nem dőlt el, a Fidesz ebből mennyit tud profitálni. Török Gábor megismétli, korábban nem hitte, de Orbán Viktor ünnepi beszéde igazolta, a kampányban a Fidesz mindent a migrációra tesz fel. A Fidesz láthatóan lemondott arról, hogy a kormányzás egyéb területeiről bármit...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Mert nincs más és emiatt nincs is más választásuk. Szakmailag még hazudozni sem tudnának, mert már fogalmi szinten sem értenek a szakpolitikusaik, ahhoz amire "oda lettek rakva" Szerintem meg ezzel nyertek többet. Kicsit olyan ez, mint a hülye picsa/fasz esete. Szép-szép, amig meg nem kérdezik a véleményét valamiről..:) Nem véletlenül nem vitatkozik és kerüli a szakmai vitákat Orbán az egész szaros csürhéje..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@Nessy: pontosan ennyire bízik igen és el is hiszi, hogy a kézi vezérelt "népünnepély" személyes politikai "sikereinek" és nagyságának szól. Egy álomvilágban él, amelyet szedett-vedett műveletlen és veszélyes népség éltet, ami nem riad vissza az erőszaktól sem, sőt az a lételeme.
Ezt Orbán is tudja, ezért "bízik" bennük és számít rájuk, ezért fenyegetheti az ellenzéki vezetőket és a vele nem szimpatizáló szavazókat immár nyíltan. Pontosan tudja hogy mennyire veszélyesek is lehetnek ha eldurran az agyuk, ezért is viselt ő maga golyóálló mellényt, csak úgy, bátorságból, hátha eltéved egy ellenzékinek szánt provokatív golyó vagy akármi.
Bevallom féltettem is az ellenzéki vezetőket és a hallgatóságukat.
Orbán elfelejtette, hogy Karácsony, Vona és Gyurcsány is elsősorban gyerek, férj,apa, és csak másodsorban politikus ahogyan ő is. Sőt, ő már nagyapa is. Talán gesztusként biztosíthatott volna nekik is némi védelmet, mint miniszterelnök. De nem! Lőtt rájuk, undorító módon verbálisan, uszítva és fenyegetve. Tudta, hogy a menetesek bármikor átmehetnek a Fővám térre és elszabadulhat a pokol. Talán várta is ezt, de nem sikerült, sőt a fagyi ismét visszanyalt. Erről ennyit
Nessy
Az ellenzék értelmes emberekből áll, nem hagyta magát provokálni.
A diákok azok, akik bátrak, kiállnak az érdekeikért, vezényeltek is oda annyi rendőrt, mintha egy millióan lettek volna a tüntető fiatalok.
De ők sem voltak hajlandóak randalírozni!
nyanya001
Meghalt Filkenstein ... Simicska lege**te,
szóval nincs aki tanácsot adjon ennek a félcédulásnak.
Lepukkant hitelét vesztett politikus lett belőle.
Nessy
Cezaromániás, paranoiás betegnek felesleges tanácsot adni, saját világában él, azt hiszi valóságosnak. Viszont sokáig el tudja rejteni a bajt.
Commenter
@nyanya001: mindig is az volt, és én nem nevezném még politikusnak sem, pláne ezek után, hanem csak szimpla politikai kalandornak. Sajnos sokáig fogjuk még inni Münchausent és Don Quijotet megszégyenítő kalandjainak a levét. Legoland and Banana (republic) or country made by Viktor. Az már vicc, hogy a neve győzelmet jelent, mert ma már csak egy kétségbeesett befelé forduló saját világában élő, bukott lúzer, politikai és erkölcsi értelemben is. Eltörölte a köztársaságot mint államformát, ezért tettem zárójelbe a republicot. Az is vicc, éppen ezért hogy valaha a Republic együttes dalával kampányoltak! Talán igaz se volt...
Commenter
@nyanya001: magára valamit is adó kampánytanácsadó, spin doctor velük már rég nem áll szóba!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.