Aktivizáló beszédet tartott a kormányfő, tekintettel arra, hogy heteken belül itt vannak a választások – mondta Deák Dániel politológus az M1 Ma reggel című adásában. Orbán Viktor szólt a magyarokhoz és kiemelte a választás tétjét – tette hozzá a Figyelő főmunkatársa. Egy nemzeti kormány áll szemben a globalista erőkkel, akik a kötelező betelepítési kvótát illetve az illegális bevándorlást rá kívánják erőltetni Magyarországra. Elmondta, a miniszterelnök ebben a beszédében világosan kijelölte ennek az egész küzdelemnek a tétjét és egyértelművé tette, ha nem a nemzeti kormány győz a mostani választásokon, akkor hazánk bevándorlóországgá fog válni. Megjegyezte, soha nem látott tömeg jellemezte a tegnapi eseményt. Ez is azt mutatja, hogy a magyarok egyértelműen kiállnak a nemzeti kormány mellett – fűzte hozzá. A megjelent tömeg azt is érzékeltette, hogy a többség ugyanazon az állásponton van, amit a jelenlegi kormány képvisel.

Forrás: hirado.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ez az ember elpusztít mindent maga körül. Ha meg nem állítjuk, valóban végünk van. Soha nem volt ennyire világos, mint most. Ha nem akarunk végleg elsüllyedni a mocsokban, a kakastollas, sírvavigadós, hazug, geci melldöngetésben, akkor meg kell állítani. Itt fröcsög ez a hazug, választási kampányt tart. És fenyegetőzik. A választás után elégtételt fog venni az ellenzéken. Orbán Viktor meggyalázza a nemzeti ünnepet. Nem érdekli, hogy ez egy nemzetről szól. Ez csak róla szól, az ő hatalmáról szól. Ez az ember életveszélyes. Pusztító. Nem egyszerűen egy demagóg geci, hanem annál sokkal veszélyesebb. Ez az ország nem éli túl, ha ezen a beteg lelkű kocafocistán múlik. Nem marad más, mint egy élhetetlen birkaól, egy végletesen kifosztott, lepusztított, sötétségbe borított senki földje. Róla szól. Minden. Úgy hiszi, biztos benne, hogy róla szól az ország, érte van minden, érte élünk és dolgozunk. Hogy őt szolgáljuk. Az övé minden. Mi, a gyermekeink, az ünnepeink. Minden. Ő most választást akar nyerni. Nem akar bukni, nem akar börtönbe menni. Uralkodni akar. Minden áron. Bármi áron. Az ország, a jövőnk, az életünk árán is. Súlyos, nagyon súlyos a helyzet.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@CsipkeRózsa: Erről eszembe jutott, hogy tegnap "zakatolhattak" volna a Kossuth téren a hívek. Koruknál fogva nem lett volna számukra ismeretlen!
kereső
@CsipkeRózsa: 15.-én ez szólt a békemenetnek! a Szolidaritás jóvoltából.
tudode
Rendes körülmények között EGYETLEN KÖZJOGI MÉLTÓSÁG sem fogalmazhat "virágnyelven", ez a kommunikáció az ügynököknél "volt" szokás u.m.
.
propeller.hu/itthon/3340537-orban-viktor-kover-laszlo-volt-kommunista-ugynokok
.
Az állampolgárok NEM MINDEGYIKE KERESZTVÉNY fejtő!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.