Elmentünk Csengerre, ahol a helyieket kérdeztük Sz.-né Marikáról, arról a rejtélyes „háztartásbeli” nőről, aki közjegyző előtt állapodott meg Kósa Lajossal arról, hogy a miniszter 1300 milliárd forintról rendelkezhet. A Magyar Nemzet által kiszivárogtatott dokumentumok szerint Kósa Lajos édesanyja például 800 millió forintot kapott volna. A nő házából egy, a család tagjaként bemutatkozó, de magát megnevezni nem kívánó férfi jött ki, aki szerint a nő vagyona valóban létezik. Azt állította: Kósa Lajos nyerészkedni akart a megállapodáson. Sz-né Marika fia feljelentéssel fenyegette meg stábunkat:

Forrás: 24.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
A börtön is járni fog remélhetőleg, neked és a nem stróman mamának is (bűnpártolásért, többrendbeli sikkasztásért) te iskolázatlan tárcanélküli tajparaszt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kissé felnőttem
miért is hát azért mert egy 17 éves elrabolhatott ( nem lopta , rabolta szójáték ) egy KAKAÓS csigát és 7 hónapra sittre vágták tőbb millióért még a nyomozást is megszüntettetik mert ismeretlen marad a tettes vagy rétesként huzzák az ügyet mignem a nép elfelejti ( kishazán ) na lett ujabb BRÓKER LAJCSINK ?
papa.49
Ez a brancs teljesen elszállt már magától, le kell szállítani őket a földre áprlis 8. án, oszt. jónapot !!!
Commenter
@csipetke: sajnos, mert kósa (így csupa kisbetűvel) ügye minősíthetetlen,a a hatalommal a bratyizással való visszaélés legpofátlanabb és alantas csúcsa.
Borsodi
@Commenter: Ezt látja maga körül,nehogy már ne jusson neki is a húsos fazékból!
Ez így természetes,mindenki kapjon még a koncból.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.