Nem ünneplem többé március 15-ét. Ennek a nemzetnek új és dicsőségesebb szabadságharcosai vannak. Ha a magyar hősiességre és függetlenségre gondolok, nem Kossuthot, nem Petrovicsot és nem Jókait látom, hanem a fenséges Orbánt, a vitéz Lázárt, a furfangos Kósát, a szerény Rogánt és a szent életű Semjént.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A Fidesz a nemzeti ünnepet pártrendezvénnyé silányította. A központi ünnepség éppen olyan lett, amilyen a kormány. Harsány, hazug, gagyi, magyarkodó, hatásvadász. Hálisten legalább a székely himnuszt nem énekelték el. Na végre! Megjött a mester! Édesjóistenem! Libafos zöld nyakkendőben van. Az agyam már lezsibbadt, most a retinám is kiégett. Köszönti a békemenetet és a lengyeleket. Percek óta a békemenetről pampog. Kicsit kásás a hangja. Még nem tűnt fel neki, hogy országos ünnepségen van, nem a házi békemenete magán-ünnepségén. Ő a forradalmárok örökösei. Ezért egyenesen, megalkuvás és szemérmeskedés nélkül vagy a Fideszre szavaz mindenki, vagy pedig mindmeghalunk. Petőfi is megmondta. A legnagyobb csata előttük van. A helyzet úgy áll, "HOGY EL AKARJÁK VENNI AZ ORSZÁGUNKAT!" – mondja a zöld nyakkendős... Egy halálosan rettegő beteg ember rikácsolását láthattuk, aki harcba küldte a híveit. A győzelemért. Ellenünk küldte harcba őket. Így.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
koszpeko
@durbincs: rtuzi? ??? étzuiklop? molphjziklgrtz??? ghujklp???
koszpeko
@durbincs: Rájöttem.
Te egy UFO legény vagy aki elvitte Pataky Attilát.
Most tanulod a világ nyelveit és eljutottál a kérdőjelekig.
Te rólad beszélt amikor azt mondta ott voltak az ufok a koncertjén.
Minden stimmel.
koszpeko
@durbincs: zuiosdfghuj??..jkiluopélasder???,,,hgztre???
wagabund
..."Puzsér Róbert: Nem ünneplem többé március 15-ét"...

most egy ország lélegzett fel ...(vagy szarta össze magát ijedtében ?)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.