Gulyás Gergely a Fidesz frakcióvezetője szerint Kósa áldozat. Áldozat! Nabasszus! Azt most hagyjuk is, hogy Sopronkőhidán nincs elítélt, aki ne ártatlan áldozat lenne, de azért mégis! Vagy úgy gondolják, hogy a Békemenet – na, ez még egy szép vircsaft, a maga zsidózásával, nyálhabzó üvöltéseivel – agyi kapacitása a mérce, az etalon, és így gond nélkül el lehet sütni, hogy Kósa, a Mr20%, maga Teréz anya NER-kompatibilis megfelelője?

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Azért ennél ocsmányabbat még nem hallottam ! Hogy Kósa Teréz anya NER-kompatibilis megfelelője lenne ? Otromba kegyeletsértés, az biztos. Gulyás lassan már a rezsiszilárdi mélységbe ér le.
nezelodo
Jaj fijjuk, azért rendkívül gonoszak voltatok a Lajossal öt évig. Csak röhögtetek a háta mögött, hogy milyen hülyére vették, de nem szóltatok a szerencsétlennek. Most meg szükségét érzitek világgá kürtölni, hogy beférkőzött közétek a gonosz, hogy ártson nektek. Van egy rossz hírem NER társak! A gonosz visítva menekül, ha megtudja, kikkel van dolga, nem akar közétek tartozni, mert őt az Úr etalonnak teremtette, mélyebbre nem mehet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.