Janish Attila a MANCS oldalán ismertette a langyos víz vegyi atomképletét. Amennyiben kifejtette, hogy Orbán nem komplett. Valójában az, hogy a miniszterelnökön egész szindrómák tünetegyüttesét végig lehet pipálni, korántsem új jelenség.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

73 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Tökéletesen egyetértek Janisch Attilával, minden szava igaz.A politika ugyanis nem megélhetési lehetőség egy ország kárára, hanem szolgálat (a miniszter szó jelentése "szolga, szolgáló) az ország, a nép és a közjó javára és fejlesztésére. Magyarországon ma mindenkiből lehet politikus, mindenféle végzettség és szakmai képzettség sőt közigazgatási és politikai gyakorlat nélkül. Ez hiba, mert a politika kőkemény szakma ami műveltséget, széles látókört, kompromisszumkészséget (és nem mutyizós megalkuvást!) valamint élethosszig tartó tanulást és a hirtelen változó helyzethez való megfelelő alkalmazkodási képességet jelent. Ki kell zárni még a lehetőségét is annak, hogy megalomán, narcisztikus, önimádó, borderline, téveszmés stb. személyiségek kerüljenek hatalomra bármelyik oldalon, mert nem csak az országot nullázzák le, hanem akár háborút is képesek okozni.
Ranschburg Jenő pszichológus: Orbánról és "ruszkik haza" beszédéről, 1989: "Isten óvja Magyarországot, ha ez a fiatalember egyszer miniszterelnök lesz."
2018: Ranschburg Jenőből a próféta szólt...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
Azt hiszem most Már vegye át a AURORA a szót annyira egyszerű a képlet a Neved neve Győzelem. Te győztél, Asszem nem ártott volna ha görögül is tanulnak röfögés helyett! Ennyi ost..na, á, haggyuk. Az fene jó hely ahol vannak, ahová küldted őket!! :D
Commenter
ROFLMAO shiccmacka! :D Az a sicc az mi az és hol van?!
Commenter
@Commenter: hát itt izé, tényleg csak a skizo ovisok kommentelnek! Durbincs visszi a pálmágt me olyan szóval a disznó az Petrovics hozzá képest meg séjkszpír.. ROOOOFL
Commenter
Figyyuka ne hagyjá soáig a pusztában tod van az a nóta na nem a kossúth hamem az 10001 éjjel eze
Dal letöltés
Kotta letöltés
Guitar Pro letöltés
Midi letöltés
Extrák
Beküldő
Entshi55
Entshi55

Pontszám: 5

Dalszöveg
1001 éjjel
hamis szavakkal ártottál
fáj még az érzés ami hozzád húz
emléked képed még nem fakul

Kezeidet el nem érem már,

Tekinteted még bennem él
Őrzöm hamis szerelmedért.

Kezeidet el nem érem már,
Nem érzem bőröd bársonyát.
Tekinteted még bennem él
Őrzöm hamis szerelmedért.

Miért fáj, hogy újból eltűntél,
Miért kaptál tőlem új esélyt?
Kisért a csók, mely hozzád húz.
Börtönbe zártad szívem vadul.

Miért hittem el a kedves szót?
Igértél nekem minden jót.
Hamis mosollyal éltettél,
Nem hittem el, hogy átvertél!

Kezeidet el nem érem már,

Tekinteted még bennem él
Őrzöm hamis szerelmedért.
Ní hát repít ez a mocsok éter amit véletlenül nyaltam nbe mer hígítani lkellett a torok öblögetéshez olyan xar íze vót. Rekedtre üvöltöttem magam a napokbam ROOOFL

Kezeidet el nem érem már,
azé ez tetves mód fájt
Commenter
@Commenter: @Commenter:Lát lát...tálom hogy belényomtad a csattanó maszlagozt. Úgy köllött neki maga rázta a pofonfát. Már a HT-n a primkóságával. Toták kiverte nálam az biztosíték már ott a 6. falába kellett volna ot és BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUm!
Commenter
@Klubtag: helló, helló Klubtag kedves, lenyugodtál? Nem akarlak megint felhúzni (valaki feltuningolta a málnaszörpömet kicsit elszálltam :) de mit szólsz ehhez:
index.hu/belfold/2018/valasztas/2018/03/29/nemeth_szilard_fidesz-forum_angyalfoldon_halalbuntetest_kertek_az_ellenzekiekre/
ez az az elégtétel amiről OV márc 15-én beszélt. És nem csak az ellenzének jut akkor kötél hanem a nem rájuk szavazóknak is!
Az unióban nincs halálbüntetés.Ha negteszi ezzel a lépéssel vezeti ki az országot az Unióból. Rettenet, és megint nem fognak segíteni nekünk a történelem most lehetőleg ne ismételje önmagát...Félek, mert ezek mindenre képesek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.