Orbán valójában igencsak csőbe húzott helyzetben érezheti magát. Egyrészt folyamatosan erodálja a pártját a lassan adagolt dosszié-sorozat. Másrészt nem állhat ki az emberiért, ami a párton belül rendítheti meg a pozícióját. Márpedig elég régóta sejthető, hogy Orbánt a párton belülről lehet a legeredményesebben leváltani. Ez 2013-ban már világosan látszott. Azzal együtt, hogy ez a belső váltás, nagy valószínűséggel, egy „emberarcúbb” pókot jelentene csupán a hálóban. Kicsit kisebb személyi kultusszal, de alig kisebb hatalmi ambíciókkal. Nem véletlenül merült, és merül fel rendre Lázár személye. Mint olyané, aki elég technokrata akarnok ahhoz, hogy Vonával is meg tudjon egyezni.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Felelősség és pánik??? Őfenesége vonatkozásában??? A felelősség az ő retardált világában sohasem volt jelen, a pánik meg egy olyan színt amin ő már réges régen túl van! =))
GeoCravker
@RonaGyuri: AZért mégis maradnék ennél az összetételnél. Jelzésként, hogy sosem mert felelősséget vállalni érdemben semmiért. Már a Nagy Imre temetésen is csak olyasmiről mert mert beszélni, ami hónapok óta elintézett tény volt (CCCP csapatkivonások)
relleporp
A cikk szerint: Orbán leszámolós üzenete "De leginkább valószínűleg azoknak szólt, akiknek a kialakult, a személyes tehetetlenségéhez vezető helyzetért felelősek." A helyzet legnagyobb felelőse maga orbán. Hogyha tényleg lenne egy belső puccs orbán ellen, akkor orbán személyi kultusza miatt az egész párt bukna. Bárcsak így lenne.
GeoCravker
@relleporp: Abba a körbe nem csak a párton belüli ellenzék tartozik, hanem pl a doksikat magával vivő Simicska, a földkérdésben anno exponálódott Ángyán, az ügyeket nem elaludni hagyó Gyurcsány, stb.
Amúgy persze nem lenne kár a Fideszért. De jöbnne helyette más. Ahogy a MIÉP-et a fasisztább Jobbik váltotta

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.