Reagált Szita Károly kaposvári polgármester, miután a Magyar Nemzet szombaton reggel dokumentumokat tett közzé arról, hogy a fideszes politikus 1980 és 89 között a BM III/II-es osztályának titkos megbízottja, vagyis besúgója lehetett Krakus Péter fedőnéven.

Nem akárhogyan reagált az újabb ügynökvádra Szita Károly és a hirado.hu

Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI

Szita az újkori Fidesz-kánonnak megfelelően a Facebookon, egy mondatban, a valódi válasz helyett a következőlképpen reagált:

A hirado.hu pedig a tőle telhető legkeményebb propagandaanyagot készítette a hírből. Olvassák el a 444.hu elemzését, ami remekül foglalja össze a lényeget.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Vannak akiknek dicsőség, másoknak becstelenség az ügynökmúlt. Attól függ, hogy fideszes-e az illető, esetleg vallási beosztott v. vezető.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Jozefina
Nem véletlen, hogy orbán nem engedi az ügynök akták nyilvánosságát!!! Neki igazán szüksége van a "megbízható" volt kollégákra!!! Csak most ő lett a "gazda tiszt"! Gazemberek!!!
magyarbakancs
"Az én lelkiismeretem tiszta,"
Akkor soha nem vállat volna közéleti szereplést.
Akkor nem jelentett volna a saját rokoniiról ,és minimum ha már megtette bocsánatokért volna.
Vagy önként fel fette volna múltját és nagy nyílvonáság előtt bevallja mit tett, és bocsánatot kér.
Ez a minimum.
dr. prédikátor
@magyarbakancs: Vagy ami még jobb lett volna ,lemegy a pincébe keres egy jó erős szeget meg kötelet és felköti magát! Ahogy annó a bolondmester javasolta!!!
advocat
Van 6-os karton, vagy nincs? Egyébként is az elhárításnak dolgozott! Ha jól emlékszem. Azt meg miért titkolja? Vagy van miért? És ha válaszolna, az igazán nagyszerű lenne. De erre már nem futja.
Eladott Ország
Az "ő lelkiismerete tiszta" mondja ez a fideszes pártkatona szarházi. B*zdmeg az a baj, hogy mindnyájan ilyen degenerált, mocskok, tolvaj banda vagytok! Rohadjatok meg a börtönben!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.