Orbán Viktor miniszterelnök Pintér Sándor belügyminiszter, valamint – ki tudja, miért – Rogán Antal propagandaminiszter társaságában látogatott el az operatív törzshöz, hogy megbizonyosodjon arról, felkészült-e az ország a várható időjárási nehézségekre.

Orbán Viktor megtekintette a hóhelyzetet

Fotó: Mno.hu

A meteorológiai előrejelzések szerint szombat este az egész napos esőzés után ónos eső és havazás várható, így négy megyére adtak ki piros figyelmeztetést.

Az eseményről videó is készült:

Az operatív törzsnél a kormányfő megállapította, hogy az eső rá is fagyhat az utakra – azokra az utakra, amelyeken valószínűleg a négynapos hosszú hétvége után hazatérők ezrei fognak autózni a figyelmeztetés ellenére. A miniszterelnök szerint ennek az engedetlenségnek egyebek között az is oka, hogy végső soron magyarok vagyunk. A megtekintés után Orbán Viktor szerencsés utat kívánt mindenkinek.

(Mno.hu)

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Jelentem a hohelyzet megallt a keritesnel, es mivel nem volt utlevele, ezert visszafordult.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cikicakk55
@nyanya001: tegnap 22:17
A skizofréniára adott gyógyszerek mellékhatása nagyban függ attól,hogy: mióta tart a betegség,mennyire előrehaladott az állapot romlás, vannak-e más pszichiátriai betegségek,amire szintén gyógyszerezés kell,függ a beteg életkorától,fizikai állapotától,máj,vese és pajzsmirigy működésének esetleges problémájától. Függ a beteg környezetétől és,hogy mennyire van tisztàban a beteg és a családja ezzel az állapottal. Nem vagyok orvos,viszont évekig ápoltam ilyen betegségben szenvedőket(is) és van egy 63 éves nővérem akinél 16 éves korában állapították meg ezt a betegséget. A csutit elfigyelve,nála a száj állandó nyalogatása, a nyelv önkéntelen mozgatása akár a szájon belül,akár kívül,mind a gyógyszerek mellékhatása. A zsebre dugott kéz betanult mozdulat,amit azért erőltettek rá,mert ha nincs a zsebében a keze,akkor kényszeresen mindent megfogna,megforgatnà a kezében,elterelné a figyelmét a feladattól. Gondolom komoly orvosi hozzászoktatás kellett ehhez. Magától képtelen lenne ezt észben tartani,mert a kényszer,hogy mindent megfogdosson,megtapintson,megszagoljon nagyon erős kényszer amit még gyógyszeresen sem tudnak befolyásolni. Mivel Orbán jobb kezes,így főleg a jobb kezére figyelnek,de sok beteg van aki a tiltás miatt balkezessé válik. Azt nem értem miért engednek egy ennyire erősen legyógyszerezett,pszichés állapotát látva súlyosan terhelt embert ilyen komoly pozícióba. Persze ezt a betegséget kiválthatta nála egy nagyon erős függőség is. Orbánnál például a hatalomhoz való függőség és annak az esetleges elvesztése miatti erős rettegés.
Eladott Ország
@Horizont: Rogán Tonyó van kiszemelve belügyminiszternek, azért viszi magával, a főzsivány.
Ilyen posztra, már csak ilyen rohadékok kerülhetnek.
papa.49
@magyarbakancs: Én viszont igenis kívánom annyi kárt, annyi szenvedést okozott már a népnek , hogy megérett a pusztulásra !!!
nihil
"A tavasz erősebb. Az élet erősebb. A jég és a hó elolvad a föld beissza, hamarosan nyoma sem marad. Néhány nap, pár hét és sarkig nyithatjuk az ablakokat, hogy a friss szél átjárhasson mindent, miközben kisöpri az eldugott zugokból is a nyirkos, dohos hideget, édes orgonaillattal kárpótol a mostani vacogásért."

kolozsvaros.com/2018/03/18/vege-van-mindjart-vege-van/
magyarbakancs
@kisrigó: Szia!
Köszönöm megtisztelő leveledet.
Azért kell Orbán a népnek mert a dicsőségről,a nagyhatalmi vágyainkról beszél.
Ez tetszik és Trianon nimbusza,az ezeréves határok,három tenger mosta partjainkat ebben ringatózunk.
Csak azt felejtik el ,hogy a világ és a nagy hatalmak soha nem fogják engedni,hogy mi gazdaságilag,katonailag meg erősödjünk.
Mivel potenciálisan veszély forma a mi világról alkotott nézeteink.
Lásd a folytonos harc készültséget a történelmünk fonalán.
kisrigó
@silber13: Rövid válasz: csak! Egyébként demonstrálja a népének, hogy én vagyok a megmentőtök, képes vagyok a vízen járni, elzavarni a havat is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.