Aki látja eze­ket a ké­pe­ket biz­tos nem akar hinni a sze­mé­nek. Nem hitt Vol­ner János Vona he­lyet­tese, a Ma­gyar Gárda ko­rábbi ki­kép­ző­pa­rancs­noka sem... Sorra szembesülnek a Jobbik hívek tömeges eltűnésével a párt vezetői, a napokban tartott vidéki fórumokon. Volner arcán is leginkább a kétségbeesés tükröződött, amikor a hét elején Nagykőrösön a színpadról szembesült azzal, hogy jó, ha összesen 40 ember kíváncsi a mondandójára. Mintha végül a közönség soraira dobták volna le azt a bizonyos Simicska- bombát. Nézett szegény Volner nagy szerencsétlenül...

Forrás: ripost.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Vona Gabor, hat meg mindig budos neked Gyurcsany? Tenyleg olyan eros ez a jobbik, ahogy te gondolod?
Van meg ra egy napod, hogy meggondold magad...
Simicsk, nemsokara visszakapod tolem az "a" betut is, ha meg arra is kepes voltal, hogy a fiad partjat bealdozd.
Hallgatni kellene Simicsk "uzenetere": szukseg van a TELJES osszefogasra, maskepp marad a zsirdiszno...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@vitriol: Akkor viszont miert jelentet meg egy olyan cikket, ami nem jo a sajat partjanak? Vagy mar ott is hulyulnek, esetleg belulrol puccsoljak a partot?
(Egyebkent nem tekintem hitelesnek sem az origot, az indexet, meg a tobbi szennylapot sem.)
verőce21
Hááááá...Hááááááá...Háááá!
namihami
A látszatát is kerülni akarom, hogy a Jobbik még csak érintőlegesen is számítana nekem, de...
Azért lenne egy halk, baráti kérdésem a Ripost bevű szennylap fotósához. Kb. hány órával a Volner fellépésének kezdete előtt durrogtatta a masináját? Mert nem mindegy, hogy az előadás alatt (rgyébiránt az Isten kíméljen meg attól) vagy az előadó érkezése előtti napon.
Volt már olyan MTv1 tudósítás (az Opera elől), amiről kiderült, hogy a kamera, persze véletlenül, de pont a másik irányba lett felállítva. És, micsoda meglepetés, de kevesen voltak abban az irányban. Csak nem akadt itt is némi malőr?
Manhattan
@karma1: A "köpcös" eltávolítása a jobbiknak nem akarata. A jobbik a köpcös keblén melegedő kígyó... ne felejtsük a közelmúlt tapasztalatait!
karma1
@Manhattan: Amiota werber elment az LMP-bol, Szel belatta, hogyha nem fog ossze masokkal, pillanatok alatt egyedul talalhatja magat a legures terben, es onnan az Isten se mossa le rola azt, hogy o nem orban szatellit partja,...Feri okosan szinvallasra kenyszeriti vonat, : ha vona semmikeppen nem akar targyalni Gyurcsanyekkal meg az mszp-vel, meg a regi kispartokkal, akkor bizony ok a fidesz szekertoloi, es akkor oda a gondosan felepitett cukiskodas, kutyasimogatas, o sem akar semmi mast, csak a hatalmat, MINDENARON.
A legfontosabb erve Olga elott az volt, hogy "azert a jobbik, mert mi meg nem voltunk hatalmon soha", vagyis meg nem volt alkalmuk a husosfazek kozelebe kerulni, azaz ugyanugy lopni, mint orban es a bunbandaja teszi.
papa.49
Nem látom a Simicska bombát, vagy késleltetett kioldású, csak a jövő héten robban ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.