Jó helyről tudom, hogy vannak olyan honfitársaink, elsősorban a vidéki Magyarországon, de máshol is, akik még nem hallottak Mészáros Lőrincről. Nem csupán a mélyszegénységben élő, a létük fenntartásáért küzdő emberekről van szó, hanem tisztes megélhetéssel bíró, hivatalban dolgozó ügyintézőkről.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
Ez viszont a tájékoztatás szégyene? Azért még van újság, rádió, internet. Ennyit a magyarok érdeklődéséről. Jó az ami van, nem kell olyan hülyeségekkel foglalkozni, hogy jó a kormány, Jó. De akkor nekik elég a "Maunika só" is. Ennyit az értelemről.
csipetke
A nemzet gázszerelőjéről elég mindenkinek annyit tudni,hogy aki Orbán barátja,az baromi gazdag lesz,és még abban a "megtiszteltetésben"is részesül,hogy felfoghatatlanul sok pénzt gyűjtögethet a gazdájának,azaz Orbánnak.Vagyis,Mészáros csak egy stróman.
csipetke
Egy tv-műsorban nyilatkozott egy politikai szakértő,miszerint a fideszesek körében a zöm nem is hallott még az elios és a nemzeti vő botrányáról.Miért érdekelné őket Mészáros?Az elvakult fidesz-hívő meg sem hallgatja azokat a dolgokat,akik kedvenc törzsfönökük,vagy holdudvara ellen szólnak.Tapasztalatból is mondom,mert az utcánkban is van néhány ilyen "süket és vak"ember.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.