Korábban miniszteri utasítás miatt nem lehetett meghosszabbítani a lejáró szerződéseket, mégis félszázan dolgoznak még a Bp2017 Nonprofit Kft-nél. Bár már hét hónapja véget ért a vizes világbajnokság, a szervező cégnél még februárban is 52-en dolgoztak. Már az is érdekes, hogy miért van szükség még midig félszáz alkalmazottra a Bp2017 Nonprofit Kft-nél, ennél is furcsább azonban, hogy januárról februárra még emelkedett is a létszám. A Nemzeti Adó és Vámhivatal adatbázisa szerint ugyanis az év legelején még csak 49 voltak. A növekedés azért is meglepő, mert korábban forrásaink szerint elég magas politikai szintről érkezett utasítás, hogy figyeljenek erre. A vállalat munkatársai nagy részét határozott idejű szerződés keretében foglalkoztatta, ezek pedig tavaly augusztus, illetve szeptember végén jártak le. Akkor állítólag miniszteri utasításban tiltották meg a társaságnak, hogy a lejáró szerződéseket meghosszabbítsák. Pedig a vb után tavaly nyáron volt egy időszak, amikor úgy...

Forrás: g7.24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

staro2
Parkinson törvénye él és ma is időszerű.
Anno ő mutatta ki,többek között azt, hogy a brit gyarmatügyi minisztérium létszáma a gyarmatbirodalom elvesztése után is növekedett.
RonaGyuri
talán nem sápítozni kellene, hanem ELZÁRNI a pénzcsapot!!! =))
Nessy
kellett egy kis pénz a haveroknak, meg egy uli - buli állás!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.