Már három hét sincs hátra. Április 8-án szavazunk, remélhetőleg minél többen. Ezzel pedig – így vagy úgy, de – pont kerül egy hosszú történet végére. Azért különösen hosszú ez a történet most, mert a Fidesznek (illetve a kormánynak, de ez egyre megy) köszönhetően tulajdonképpen évek óta kampány folyik. Tudta? A „Ha Magyarországra jössz…” kezdetű, meghökkentően …

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Jött a nagy felismerés.
Tulajdonképpen most minden ajánlóívet elő kellene szedni és leellenőrizni. Nagyon érdekes dolgozkat találnának. A legérdekesebb pont az lenne, hogy a minipártok, hirtelen feltűnt pártok, ajánló ívei a Soros-bérenc föld -trafik tolvaj ártunk ajánlóíveivel egyeznek meg. Tisztelt troll, véletlenek nincsennek. Fel lehet tenni a kérdést. Ki is csal?
Commenter
@lusta: Nincs mit hozzáfűzni. Nem Lévai Kataliné volt az egyetlen kamupárt ami a fideszt segítette volna és hol is? Zuglóban,pont ott. Ki is ott a polgármester? Úgy van,Karácsony Gergely. Helyben vagyunk! Ez már önmagában is kimeríti a választási csalás fogalmát és az ún. "kékcédulás" választás sajnos nagyon is valós lehetőségét.. :( Remélem a nemzetközi megfigyelők is figyelnek már most, és nem csak 8-án!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.