Budapesti kerületek és vidéki nagyvárosok önkormányzatai végeztek az utóbbi években közvélemény-kutatásokat. Előfordult, hogy a megkötött szerződés tárgya városmarketing vagy turizmus volt, esetleg a médiafogyasztás szokásai, de a trükk az, hogy a címekkel ellentétben a kérdőívekkel sokkal inkább azt szerették volna kideríteni, milyen is a kormány és az ellenzék közötti aktuális erőviszony. A kutatási eredményeket nem hozták nyilvánosságra, de a hvg.hu megszerezte a dokumentumokat. A kerületek és a városok százmilliónál is többet költöttek erre.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Ez még meglep valakit? Mivel az önkormányzatok nagy többsége (még) fideszes így nem a település fejlesztésére fordítják a pénzt, hanem a kézivezérelt közvéleménykutatásokkal próbálják elhitetni a pórnéppel, hogy hú, de nagyon népszerűek, és a kedves vezető mögött elbújhat még a nap is. Nem akarnak esetleg a határon túl is és Lengyelországban is ilyen közvéleménykutatásokat végezni az adófizetők pénzén? Miközben a csepeli óvodában téli minuszokban nincs fűtés.Hol is? Ja igen, pont rezsiszilárf kerületében. Hát szilárdan védi a rezsit, az biztos! Pofátlan.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.