Kósa Lajos, a  legnagyobb közösségi oldalon, fizetett hirdetéssel próbálja menteni, a menthetetlent és bizonygatni ártatlanságát, hamis vád amivel támadják. Elfeledkezett azonban arról is Kósa közszolga,hogy közeli barátainak mondott cimborái mit kerestek az “örökösnővel” közös cégben? Az ellenzék fogta a kacsóját, amikor az iratot aláírta, vagy pisztolyt tartottak a fejéhez?

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Ezt a "halaszthatatlan közfeladatot" ellátó, békementesekkel menetelő, kurvázó senkit, ezt a wc-t is felavató, hajléktalannak durván beszóló prosztó burzsujt, aki szintén kormányszinten művelte a lopást és a sikkasztást és most a hülyénél is hülyébbet játssza, sőt még kretén is, valóban az, vágja már a következő(várhatóan) Karácsony kormány sittre!
desiro
A hülyeség fokozása, kósa, kósább, legkósább.
Nessy
Ez kell a hasonló nívójú híveknek! Még ehhez is tapsolnak!
Szegény Rezsi Szilárd, Budai Gyula! Itt az új bajnok!
Commenter
@Nessy: a nagyvezírt, a mestert az illiberális demokrácia bajnokát, fényességes padisahunkat kihagytad? Hát ezt így hogy?
Nessy
@Commenter: Ő az örökös bajnok! :-))
A márc. 15,-i beszédét kutyának beadják, megvész tőle!
quadrocopter
Annyi esze nincs a debilnek, higy minél többet magyarázza, annál jobban szarba süllyed!
Rita egy buta példány a tárca - és ész nélküli parazita disznó!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.