Folyamatosan állítják helyre az áramszolgáltatást Hajdú-Biharban. Ahol még nincs áram, ott továbbra is folyamatos a rendőri jelenlét – tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság sajtószolgálata hétfő délelőtt az MTI-t.

Még húsz településen – Bakonszeg, Balmazújváros, Berettyóújfalu, Bihardancsháza, Biharnagybajom, Bihartorda, Földes, Hajdúszoboszló, Kaba, Kismacs, Nádudvar, Nagyhát, Nagyhegyes, Nagymacs, Nagyrábé, Püspökladány, Sárrétudvari, Szerep, Telekföld, Tetétlen – akadozik az áramellátás.

Áramkimaradás volt Hajdú-Biharban, viszont Debrecenben helyreállt a villamosközlekedés

Debrecenben időközben teljesen helyreállt a villamosközlekedés – jelezte a DKV közlekedési társaság sajtóügyeletese az MTI-nek.

Csohány Andrea emlékezetett arra, hogy az 1-es és 2-es villamosokat a rendkívüli időjárás miatt szombat este hétkor kényszerült leállítani a DKV. Az ónos eső miatt a felsővezetékeken 3-4 milliméter jég keletkezett.

Az 1-es vonalon vasárnap délutánra sikerült helyreállítani a menetrend szerinti közlekedést, ott vasárnap éjszaka is közlekedtek a járművek, ezzel igyekeztek megakadályozni a vezetékek újbóli jegesedését. Hétfő reggelre a 2-es villamos felsővezetékeit is jégtelenítették, így hétfő délelőttre teljesen helyreállt a menetrendszerű villamosközlekedés Debrecenben.

(MTI)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.