A magyar határvadász egységek rendkívüli eseményekről számoltak be a magyar - szerb határt elözönlő migráns macskák okán. Migráns macskák lepték el a déli határt! A magyar határvadász egységek rendkívüli eseményekről számoltak be a magyar – szerb határt elözönlő migráns macskák okán – jelenti a Kurír Kacsa álhírügynökség. A migráns macskák a tegnapi nap folyamán tűntek fel először a szerb oldalon. Kisebb csoportokba tömörültek és igyekeztek megtalálni az egész Európai Uniót, valamint a keresztényvilágot is védő, véderőmű gyenge pontjait.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eriksson
A cikkből kimaradt a lényeg. Migráns földikutyák tömegesen ásták alá a kerítést, így próbáltak illegálisan Magyarország területére átjutni. A macskák csak az ő elfogásuk szándékával követték a bűnöző hajlamú állatok invázióját.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.