A Republikon Intézet 51 választókerületet rendezett sorba aszerint, a baloldal vagy a Jobbik jelöltje kerülhet-e közelebb a Fideszhez – vagy előzheti meg a kormányoldalt. E körzetek megnyerése már bőségesen elég az abszolút többség megakadályozásához. Az Intézet a támogatottsági adatokból és az egyes választókerületek 2014-es eredmények alapján képzett területi súlyaiból indult ki. KORÁBBAN A TÉMÁBAN: Nehéz lesz megszorongatni Kocsis Mátét Első tárgyalás pipa, az ellenzék még mindig tökörészik Kiderült, milyen miniszterei lennének Vona Gábornak Az 51 körzetből 34 helyen a baloldal jelölte, 7 helyen a Jobbik lehet esélyes a mandátumszerzésre. A kormányváltást akaró választópolgároknak e körzetekben érdemes lehet egyéniben az esélyes jelöltre átszavazni. Bár az utóbbi hetekben a választásokkal kapcsolatos közbeszédet a visszalépések kérdése uralta, a Republikon Intézet számításai szerint nincs szükség átfogó visszalépési megállapodásokra a Fidesz kisebbségbe szorításához...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

77 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
@Eladott Ország: És képzeld még ehhez a Microsoft botrányt!
propeller.hu/itthon/3343389-szorul-hurok-orbanig-er-microsoft-botrany#v2129650

A lényeg az, hogy mindenkinek el menni szavazni, és
Commenter
@durbincs: ha én klón vagyok és szappanos, akkor Ön/Maga egy félig üres replika tusfürdősflakon vagy, teáskanálnyi IQ-val és EQ-val.
Commenter
@durbincs: te durbincs! Mi bajod a lovakkal, hogy folyton lovakat rajzolsz ide? Megbokrosodott egy vmikor alattad? A Dolly Roll szintű rárát meg riariát inkább hagyjuk!
Commenter
@durbincs: és magára mi jön? Az elmebaj vagy egy taliga aprómajom?
simmering73
Csak ez a két-három illiberális agyhalott vergődik itt? Miért nem hoznak magukkal még egy birkát.
Commenter
@simmering73: Ne sértegessük az agyhalottakat. Ezek nem agyhalottak, ezek zombik! És néha én is lesüllyedek a szintjükre már sajnos, mert kiverik a biztosítékot! Van itt moderátor vagy teljes itt a szólásszabadság?? Csak az nem egyenlő éppen az esztelen mocskolódással. Hagyni kell békén őket. Már nem is szórakoztatóak vagy botrányosak csak szimplán ultragázak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.