Azt, hogy honnan veszik Orbán beszédírói azokat a toposzokat, amiket szeretett főnökük szájába adnak, nem pontosan tudni, de felvetődik a gyanú, hogy nem alapos levéltári kutatómunka előzi meg a leírásukat. A legutóbbi kinyilatkoztatása is tele volt kétes jelentésű mondatokkal.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Persze szeretnék a tetvesek kisajátítani a márciusi ifjak hagyatékát, csakhogy hibádzik az elképzelés mert a Petőfiék ADTAK A NÉPNEK MINDENT AMIJÜK VOLT MÉG AZ ÉLETÜKET IS, ezek az önjelölt szarjancsik meg csak KIRABOLJÁK AZ ORSZÁGOT MÁSSAL NEM IS FOGLALKOZNAK !!!
quadrocopter
A 48-asok igen nagy valószínáséggel nem " a magyar emberek" és a "keményen dolgozó kisemberek" elől lopták saját számlákra a közpénzt, mocskos pofátokra még egyszer ne merjétek venni az igaziakat, a hazafiakat, a nemes lekűeket, az igaz magyarokat!
Szarházi tetves bűnözők!
Commenter
@papa.49: ennek a beszédíróit is sittre kell vágni mert mindent és mindenkit összemos(nak)önmagával, önmagukkal. Széchenyit ,a szájára sem vehetné, Kölcseyvel próbákozott önállóan, de már az első versszak is gondot okozott..ja és szellemi tulajdont lopott vagy ő, vagy aki a 15-i beszédet írta mert szinte szóról szóra átvették Grósz Károly fehérterroros beszédét. Az az örökbecsű iromány jogvédett, a szellemi tulajdon lopása is büntetendő.Grósz Károly örököseinek legalább legyen szíves kipengetni a jogdíjat, az országos és a EU-s lopásokat most inkább hagyjuk :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.