Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd közös miniszterelnök-jelöltje azért utazgat külföldre, hogy megnyugtassa bevándorláspárti szövetségeseit: rá számíthatnak, ha a kötelező betelepítési kvóta végrehajtásáról van szó – jelentette ki hétfőn újságírók előtt Hollik István kereszténydemokrata országgyűlési képviselő.

A kormánypárti politikus emlékeztetett Karácsony Gergely múlt heti, bécsi útjára, és arra hivatkozott, hogy hétfőn Brüsszelben tárgyal az ellenzéki miniszterelnök-jelölt.

A fideszes Hollik szerint Karácsony azért van Brüsszelben, hogy elkezdje a betelepítéseket

Hollik István KDNP-s országgyűlési képviselő bal szélen. MTI Fotó: Bruzák Noémi

"Azért ment korábban Bécsbe, ma pedig azért van Brüsszelben, hogy biztosítsa a bevándorláspárti szövetségeseit arról: ha ők kerülnek kormányra, akkor végre fogják hajtani a kvótát és elkezdik a betelepítéseket"

– jelentette ki.

Hollik István felszólította Karácsony Gergelyt, hogy fejezze be a magyar emberek akaratával szembeni tárgyalásokat. A magyar emberek ugyanis egyértelműek voltak a nemzeti konzultációban és a kvótaellenes népszavazáson is: nem akarnak bevándorlókat látni Magyarországon – hangoztatta.

"Felszólítjuk Karácsony Gergelyt, hogy fejezze be a magyar emberekkel szembeni tárgyalásait külföldön"

- ezzel zárta szavait Hollik.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
zsurpubi.hu/cikk/4428-mikozben-orban-marcius-15-en-egy-orat-kamuzott-a-bevandorlokrol-es-sorosrol-brusszelben-megszavazta-a-fidesz-hogy-segiteni-kell-az-europaba-erkezo-migransokon/
A Magyar Nemzet arra is emlékeztet, hogy Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő, miután támogatta a menekültek és a migránsok hatékony integrációjának finanszírozását, nem volt rest, és leforgatott egy riogató videót Brüsszelben. Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter botrányos bécsi videója után Deutsch Tamás a brüsszeli Molenbeek negyedben készített felvételeket. A Fidesz európai képviselője úgy ítélte meg, a környék a bevándorló dzsihadisták európai fővárosa, noha azt korábban francia ajkú keresztény munkások lakták
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cikicakk55
@Desischado Jaj dehogy hasonlítom én magam ezekhez a gerinctelen férgekhez. Még csak nem is irigylem tőlük amit összelopkodtak,mert azt nekik is tudni illenék,hogy egy kormány sem marad végtelenségig hatalmon. Amint bukik a vezér,bukik vele az összes tolvaj is. Én már a cucializmusban is elégedett voltam azzal amim van.Soha nem vágytam többre,mert én például sokkal jobban szerettem olvasni,vagy a gyerekkel játszani,mint egy bazi nagy házat takarítani. Most sem szeretnék egy kastélyban vagy palotában lakni,mert számomra pont elég azt a pár ablakot és azt a 3 szobát rendben tartani ami most van. Semmi kedvem nem lenne eltévednem saját házamban,vagy órákon át keresni az unokáimat,hogy hol bújtak el. Megpróbálom azt a keveset beosztani ami van.Sajnos a csuti gecinek hála olyan dolgokról is le kell mondanom,amiről anyám és nagyanyám nem volt köteles,mert megéltek a nyugdíjukból.Nem tudom minden gyógyszeremet kiváltani,mert ahhoz túl kevés a kettőnk nyugdíja. Még is jobban alszom és nagyobb biztonságban érzem a szabadságom,mint a Fidesznyikek. Itt Hódmezővásárhelyen még nem tudom kire lesz érdemes szavazni,de elmegyek,mert igaz,hogy a bizonytalanok táborát erősítem,de itt mi már felfogtuk,hogy a saját érdekünk szavazni.
verőce21
@1bitang: (20:01) Nem hiszem, hogy egy Cíprasz 2.0 (alias, Karácsony Gergely) vezette kormánnyal jobban járnánk, mint egy Orbánnal.
Szerencsére nem is fenyeget efelől semmi veszély. Egy hónap múlva már a kutya sem emlékszik rájuk.
kereső
@Nessy: Karácsony Gergely ellen!orditoznak.
verőce21
@libellle: (22:25) Te komplett hülye vagy.
Hol szedted ezt a hülyeséget? "Az IMF csak 2,23 % kamatra ad kölcsönt" ?
Nekünk 4,8%-ra adott!
Különbözőek az IMF hitelkamatok, az attól függ, ki mennyire van megszorulva? Csőd előtt 2 héttel, mégis mire számíthatott egy olyan politikai kalandor, mint Qúrcsány?
desiro
Már sokadszor írom a fideSSnyikek fejében az agyevő bogár már régen éhen halt és kibocsátást kér a börtönből.
libellle
@verőce21: na akkor te is felszoktad a nadrágodat a harapofogóval huzni. mert ez nem hülyeség. de talán nezzél bele az általános szerzödésekbe, és meglátod, hogy a hülyeséget te irod. szerintem nincs is fogalmad arról, hogy mi a faladata az IMF-nek. de amennyiben igy lenne ( nem igy van) ez még akkor is jóval kedvezöbb kamat mint a 8-9 % kamat. valószinü te már az orbáni mathematikai törvényeket sajátitotad el. akkor az bizonyára okay mert 27 % az 2/3.-ad

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.