Nincs „borsókúti paktum”, vagyis nem jött létre megállapodás a Jobbik és az LMP közt – számolt be a hétfő esti találkozóról a Hír TV reggeli műsorában Vona Gábor, a Jobbik elnöke. Az M3-as autópálya borsókúti pihenőjében létrejött találkozón Szél Bernadett és Hadházy Ákos, az LMP társelnökei arra tettek kísérletet, hogy rávegyék a Jobbikot, működjön együtt …

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
@Madácsi Pali: 10.36
Pontosan a tények számítanak. Ami mint tudjuk, makacs dolgok!
Eladott Ország
Attól tartok, hogy az LMP és a Jobbik "elkúrta" ezt a választást. "Nem kicsit, NAGYON"
Felelőtlen ez a politizálás kedves Szél Bernadett és Vona Gábor. Nincs egy kockás papír és egy tintaceruza a kezük ügyében, hogy kiszámolják az esélyeket? "A kurvának is lenni, meg szűznek is maradni" ars poetica nem működik. Sajnálom, hogy emberek millióinak álmát tették tönkre.
Madácsi Pali
@Béla333: mit sikerült a rágalmaikból bizonyítani? Ne menjünk nagyon messze, maradjunk a vasárnap esténél. De ha nem elég vizsgálhatjuk Schiffer ténykedését.
Béla333
@Madácsi Pali: 10.58
Hitről nem lehet értelmes vitát folytatni.
Te azt hiszed, hogy nem volt a Feri tintás, téged még egy szonda eredménye sem tántorít el ettől. Mint egy hithű Fideszesnél sem az Orbán rajongást.
Ugyanez Schiffer. Rendben: mondjad és bizonyítsd is, hogy mi köze van a vasárnapi tárgyaláshoz Schiffernek?!
Madácsi Pali
@Béla333: a vádaskodó már bocsánatot kért, de önt szokás szerint nem érdekli. Csak rágalmaz tovább, mint ahogy Schiffernek sem álltak meg a vádjai.
Jó az irány, így tutira bukják a frakciót!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.