Vágó a vasárnapi tárgyalás után beszélt arról, a DK-s házigazdák részegek voltak. Gyurcsány emiatt perrel fenyegette Vágót.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Nem tudta volna bizonyítani, hogy Feri be volt nyomva. Ezért mikor megfenyegette a perrel, bocsánatot kért, mert nem tudta volna bizonyítani és elveszti a pert. Legközelebb alkoholszondával kell mennie Ferihez, ha társalogni akarnak pl. a prímszámokról.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
relatív
Látható, hogy a Róla elterjesztett gyalázatok ellenére milyen normálisan viseli el a nemtelen támadást, és ad tanúságot emberi értékről...

Politikai csatározás közben pro- és kontra előfordulhatnak megengedhetetlen állásfoglalások, melyek azonban nem képezhetik akadályát - például a jelen köröülmények közt - egy véleménycserének, netán kellő, szükséges támogatásnak sem !
coni
Ebből látszik, hogy eszük ágában sincs összefogni/kormányt váltani, különben Vágó nem a médián keresztül üzengetne, hanem Gyurcsány szemébe mondaná ha valami baja van vele (Például, hogy nem kapott a whiskyből). Az egyetlen komoly párt a Kétfarkúak mert ők bevallják, hogy viccelnek velünk.
RonaGyuri
Tres faciunt collegium

avagy nicsak ki beszél itt újra, és főleg mit mond most

A héten lesz Gábor nap, de akkor sem gondolom, hogy ez lenne az apropó, pláne az ok. Igen az elmúlt napokban három Gábor is érzett sürgős késztetést arra, hogy megérdemelt feledés homályából vissza-böffentsenek egy kiadósat.
Mondhatnánk; kit érdekel, de nem így van a magát közszolgálatinak csúfoló média, akik azonnal lecsaptak a dolgokra és sürgős késztetést éreztek arra, hogy az ellenzék hangjaként reklámozzák. Ami igazi 2 in 1, lévén a lejáratás mellet még lehet rá hivatkozni, hogy ők bizony az ellenéknek is szót adnak! =))
Ja és a derék Fodorka még meg sem szólalt! =))
verőce21
Úgy tűnik, Ferenc testvér gyakorlatilag feltűnése óta, vagyis úgy nagyjából 2003 óta be van rúgva. Mindezidáig csupán pletyka volt az egész, mára már állítás.
Pletykák szálingóztak eddig is, a messzi-messzi Szegedről, a szegedi önkormányzat impozáns palotájából, hogy amikor Gyurcsány legutóbb arra járt Botka Lászlónál, finoman szólva is látszott rajta a szesz.

Vasárnap este óta a pletyka nem pletyka többé, hanem állítás. Olyan megkérdőjelezhetetlen erkölcsi tekintély állítása, mint Vágó Gáboré.
Ő volt az, aki a Nagy Egyeztetés (NE) után a lépcsőn lefelé jövet kifejtette, hogy Gyurcsány Ferenc be volt rúgva a tárgyaláson. Szóval, ahogy Vágó mondta volt, "a pogácsa csak közepesen volt száraz”, ám ha valaki meghív valakiket a házához, és be van whiskyzve, akkor a többieket is megkínálja.
A Gyurcsány részegségére rákérdező újságírónak pedig azt mondta, hogy "igen, átvitt és konkrét értelemben egyaránt”. Nehezen félreérthető szavak. (Persze ez is meg lett magyarázva, mint Fletó szakdolgozata…)
Nincs is egyéb hozzáfűznivalónk ehhez, mint egy fontos tudnivaló Szélnek, Ungárnak meg Vágónak:
A prosti akkor is prosti marad, ha aktus közben elegánsan eltartja a kisujját.
kulabombaafityiszre
@verőce21: ma, 13:03
Lehet,hogy gyúrcsány iszik,viszont mindig vezéred a miniszterügynök kezében látható a pálinkás pohár.Az biztos,ha gyúrcsány iszik akkor a vezéred a miniszterügynök,egynesen vedel.
Sőt még lop is.Azt nem tudom,hogy pálinkát is.
www.youtube.com/watch?v=3woNnySgh-4
Béla333
Ennyitisér Feri képtelen volt még azt is kivárni, hogy befejeződjenek a választások szempontjából rendkívül fontos koordinációs tárgyalások, már annyira kívánta a szeszt?!
Ez azért már az alkoholizmus bizonyos foka, ha jól sejtem...
kereső
Igazán eldönthetnétek már,hogy Vágó G.mikor hazudott.Akkor-e amikor azt mondta gyurcsányra,hogy részeg,vagy akkor amikor bocsánatot kért.
Béla333
@kereső: 14.08
Bocsánatot azért kért, mert rájött, hogy az igazság kimondása abban a helyzetben nem volt szerencsés! Te megmondod a főnöködnek hogy egy döntésnél esetleg hülye volt?
Ha igen, akkor lehet, hogy igazad volt, mégis elnézést kérsz tőle másnap.
Nem azért mert ne lett volna esetleg igazad, hanem mert nem akarsz háborút!
Ne mond már hogy ennyit sem értesz?!
Eladott Ország
Nem tudta volna bizonyítani, hogy Feri be volt nyomva. Ezért mikor megfenyegette a perrel, bocsánatot kért, mert nem tudta volna bizonyítani és elveszti a pert. Legközelebb alkoholszondával kell mennie Ferihez, ha társalogni akarnak pl. a prímszámokról.
Rockxy
Aki jópofáskodik, az nem biztos hogy részeg.
Aki részeg, az nem biztos, hogy tud jópofáskodni.
youtu.be/Ut4qdJ7M90A
wagabund
@Eladott Ország: saccperkábé olyan lehetett a szitu, mint a bp.- elnöknővel elnöknővel esett meg..csak ő nem prímszámozott, ő kacarászott..

...csak járművet ne vezessen...
kereső
@Béla333:ne mond már,hogy ennyit nem értesz.Nem mondtatok itt kevesebbet verőce kishenceggel együtt,minthogy Vágó hazudott,amikor bocsánatot kért,és te még meg is magyaráztad,hogy miért is tette.Erről ennyit.Ez se volt jobb,mint a többi.Nem öregbitetted Vágó G.hirnevét.
kereső
@kereső: ja, ez még ráadásul egy nagy adag alakoskodás is!
Béla333
@kereső: 14.30
Szerinted hazudott Vágó Gábor, szerintem meg nem hazudott!
Te sem voltál ott a tárgyaláson, én sem.
Ezt a hit kérdést akár le is zárhatjuk. (Örömmel észlelem, hogy a személyneveknél megtaláltad a nagybetűket is...)
kereső
@Béla333: Béla!!! A szentségnek nem érted. Te nyilvánitottad hazugnak Vágó Gábort, amikor itt fenn ismét el kezdtétek a szöveget verőcével,azután hogy Vágó bocsánatot kért.De most komolyan!mi visz téged rá,hogy ha kell ha nem ilyet csinálj.És még csak észre se veszed.
Béla333
@kereső: 14.36
Ha zavar, hogy bocsánatot kért, akkor javasoljuk neki, hogy vonja vissza.
Most őszintén: ez a legfontosabb?
S hogy miért megy az adok-kapok? Nézd vissza az elmúlt 1-2 év politikáját, kommentjeit itt a Propin és megtalálod a választ.
De elég az utóbbi néhány nap büdös kurvázós, hazaárulós DK-s véleményeket elolvasni.
Like-oljad ezeket a nagy testvéri szeretet jegyében...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.