Mostantól világos, hogy csak a maximális állami támogatásra hajtanak. A vasárnapi ellenzéki tárgyalás és a hétfői jobbikos találkozó után az LMP elnökségi ülést tartott, majd kedden sajtótájékoztatót tartottak a Képviselői Irodaház előtt. Itt Szél Bernadett társelnök bejelentette, hogy az LMP nem kezdeményez további tárgyalásokat az ellenzéki koordinációról, az ajtó bezárult. Szél ugyanakkor próbálta a többiekre hárítani a felelősséget a koordináció elmaradása miatt. (Miközben teljesen világos, hogy mandátumok tucatjai úszhatnak el rajta, ha az LMP nem hajlandó kölcsönös visszalépésekre az MSZP-DK szövetséggel. 2014-ben 11 képviselői hely került a Fideszhez kizárólag emiatt – a szerk.) Az LMP a továbbiakban kezdeményező szereppel nem fog élni, de mindent meg fognak tenni azért, hogy a lehető legtöbben elmenjenek szavazni – állította Szél.

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: rohács1926
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

62 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
@Béla333: Persze. Jó pénzért a jó melegben, ellenzékben, kockázat nélkül... Az ország meg le van sz@rva...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
ittott
nagyon egyszerű a képlet. így akart a két párt között ellavírozni az ingyen élésig. nem kellett senkinek. rábaszott. mehet a lecsóba, a pártja
Béla333
@ittott: 20.05
Nana! Visszább az agyarakkal.
Hiba volt, teljesen felesleges volt az LMP-nek egyáltalán leülni is az MSZP-DK csapatokkal.
Reménytelen vállalkozás volt, hiszen ilyen hívekkel rendelkeznek, mint amilyen te is vagy.
Azért még a 8-10 %-nyi választó szimpatizál az LMP törekvéseivel!
Így ne ábrándozz: ott lesz az LMP a Parlamentben!
Clavigo
Szóval mind a két oldal leszarta a Széltyúk miniszterelnöki ambícióit.. Bernike ezzel visszalökte az országot az Orbán konda kezébe-zsebébe. Kösz lömöpö. ,de legalább nem csalódtam.
Béla333
@Clavigo: 20.11
1./ Nem Széltyúk, hanem Szél Bernadett.
2./ Nem a miniszterelnöki ambícióról szólt a tárgyalás, hanem a koordinált indulásról.
3./ Nem az LMP rúgta fel a tárgyalásokat, ők kezdeményezték!
4./ Az lökte oda az országot Orbán ölébe, akik nem voltak hajlandóak érdemi tárgyalásra a Jobbikkal.
Qqberci
@Béla333: Persze. Jó pénzért a jó melegben, ellenzékben, kockázat nélkül... Az ország meg le van sz@rva...
Clavigo
@Béla333: Beéjlám...már megint mindenki szembe megy veled az autópályán.
Madácsi Pali
@Béla333: most jelentette ki a 6%-os miniszterelnök jelölt, hogy a választók akarata nem érdekli.
A 105 indulóval csak az Orbánváltást nehezítik. Ezek után remélem Szél még egyéniben sem jut be, és a Lehetsz Megélhetési Pulitikus küszöb alatt marad! A válaaztók nem hülyék, a pávatánc végetért.
Béla333
@Qqberci: 20.18
Az ország érdekében, a Fidesz elzargatása érdekében változtatott a korábbi elzárkózó politikáján az LMP! Ő kezdett tárgyalásokat a Momentummal, az MSZP-vel, a Párbeszéddel, a DK-val és a Jobbikkal is. A kezdeményezését visszautasították. Hiba volt. Szerintem az is hiba volt, hogy egyáltalán azt gondolták, hogy bármit is kezdhetnek az ellenzéki térfélen.
Tök felesleges volt, remélem tanultak belőle és soha többé ilyen hiszékenyek nem lesznek!
Béla333
@Clavigo: 20.19
Öszintén szólva soha nem volt még ilyen élményem!
Béla333
@Madácsi Pali: 20.21
Szerintem hazudsz!
Hol mondott olyat bárki is az LMP részéről, hogy őket a választók nem érdeklik?
A választók valóban nem hülyék, így neked sem kellene a választókat a hazugságaiddal hülyének nézni!
Béla333
@Madácsi Pali: 20.28
Ezt írtad: " most jelentette ki a 6%-os miniszterelnök jelölt"
Akkor mégsem kijelentette, hanem gesztikulálva hozta a tudtodra?
Nem lehet, hogy mégiscsak hazudozol és mocskolódsz?
Madácsi Pali
@Béla333: Hány helyen a leg esélyesebb az LMP jelölt? Segitek jelenleg 1, de holnap utám már 0.
Kassai Dániel már önként visszalépett. A maradék 105 jelölt csak a kormányváltás lehetőségét rontja a töredékszavazatokból elérhető 1-2 listás helyért, akkor amikor a választók többsége kormányváltást akar. A fentiek alapján Szél vagy hülye, vagy szándékosan tolja Orbán szerét. A választók bölcsességét kár lebecsülni, a billegő körzetekben biztosan kifogják választani az esélyes jelöltet. Béla ezek szerint Szél kormány nem lesz a következő 30-40 évben.
advocat
Hát? Esetleg mégis van valamilyen kapcsolat a FIDESZ és az LMP között? Van egy olyan érzésem, hogy a párt még a parlament közelébe sem kerül. Végül is ha kíváncsiak a parlamentre szerény belépő ellenében azért megnézhetik.
Béla333
@Madácsi Pali: 20.46
A pártok dolga az, hogy induljanak a választásokon. Hogy melyik jelöltnek mennyi az esélye, az nem kívánság műsor, pláne nem a te kívánságodnak megfelelően alakul.
Csak ma egyébként 2 helyen lépett vissza az LMP: a Kunhalmi körzete mellett visszalépett Veszprémben is egy Jobbikos jelölt javára.
Az ő dolguk, te meg csillapodjál már le, várd meg mi lesz a végeredmény.
Olyan mérhetetlen gyűlölet van benned, hogy az egészen elképesztő!
ittott
@Béla333: Kedves Béla! ez a tyúk bolond. Nincs olyan kutatás, amely biztos befutóként kezeli őket. Már születésük is Fieszbe illő, amit egy vérkommunista fia organizált. Antagonisztikus az egész. a politika nem lehet más. ha más, akkor nem politika. a politika a hatalomról szól. nem kislányok budoárjában csinálják.
Béla333
@ittott: 21.27
Téged olvasva igazat kell hogy adjak Szél Bernadettnek, hogy még csak tárgyalni sem akar a továbbiakban az ilyen szimpatizánsokkal rendelkező pártokkal, mint amilyen te is vagy.
Tök fölösleges!
Mindenesetre nekem pont megfelelő, amit képviselnek és ahogyan gondolkodnak! És rajtam kívül még vagy 8-10%-nyi szavazónak is!
F_Viktor
@Béla333: Írod:
"Ő kezdett tárgyalásokat a Momentummal, az MSZP-vel, a Párbeszéddel, a DK-val és a Jobbikkal is. A kezdeményezését visszautasították. Hiba volt. Szerintem az is hiba volt, hogy egyáltalán azt gondolták, hogy bármit is kezdhetnek az ellenzéki térfélen."

Nos ez nem igaz! Vasárnap az LMP utasította vissza a baloldali demokratikus pártokat:
"A DK elnöke azt kívánja, hogy függetlenül az LMP és a Jobbik holnapi külön találkozójától, a mai tárgyalás folytatódjon a demokratikus ellenzéki pártok között.
(...)
a Demokratikus Koalíció készen áll egy olyan széles körű megállapodást kötni az LMP-vel is, mint amilyet az MSZP-vel már decemberben megkötöttek.
Gyurcsány ezt tartja a kormányváltáshoz vezető út legfontosabb feltételének."

Tehát az LMP ültette hintába a választókat! Függetlenül attól, hogy miben állapodtak meg hétfőn vonával!

Béla, nem nekünk kell magyaráznod az LMP hazaárulását, hanem majd gyerekeidnek, unokáidnak magyarázd el, hogyan valósult meg orbán március 15-i fenyegetése, hogyan lehetséges, hogy a bayer zsóóóti mindannyiunkat lepatkányozhat egy cikkben!
Majd nézz a szemükbe és küld el Bernikét a Q anyukájába!
Mert nagyon lehet, hogy ez volt az utolsó lehetőség, hogy orbánt demokratikus úton, vér nélkül le lehetett volna váltani!
F_Viktor
@Béla333: Írod:
"Olyan mérhetetlen gyűlölet van benned, hogy az egészen elképesztő!"

Hidd el, nagyon sok a csalódott ember. És sok a dühös ember is, mert csalódtak. Ők látják át, hogy milyen következményei lesznek Bernike pávatáncának.
Hellcat
Lássuk csak...A Jobbik sem lát semmit az összefogásban az LMP nem tárgyal koordinációról akkor már mind1 is a többi mit akar nem? Kutyapárton is lehet röhögni de ahol elindulnak ott csak elvesznek pár szavazatot amik kárba is mennek. Most gyakorlatilag az ellenzék ismét megnyerte a választásokat a fidesznek...eddig sem volt egyik sem a szívem csücske...de most bizony a kurva anyját mindnek.
Béla333
@F_Viktor: 21.45
Én nem téged akarlak meggyőzni, csak egyszerűen a tényeket akarom rögzíteni!
Tehát:
Az LMP hódmezővásárhely tapasztalata alapján változtatott az addigi elzárkózó magatartásán és tárgyalásokat kezdett szinte a teljes ellenzéki térfélen a koordinált indulásról.
Az MSZP és a DK azt hazudva, hogy ők a Jobbikkal is hajlandóak tárgyalni tárgyalásra hívta az LMP-t.
Ott történt ami történt, mindenesetre ott kibökte a Gyurcsány és az MSZP is, hogy ők nem is akarnak semmiféle tárgyalást a Jobbikkal, de az LMP-vel folytatnák a megbeszéléseket.
Csakhogy az LMP mindenkit le szeretett volna ültetni egy asztalhoz.
Ezt hazaárulásnak nevezni olyan mértékű ostobaság és rosszindulat, amire szavak sincsenek!
Azt meg te magyarázd meg az unokáidnak, hogy hogyan lehetett vagy 30 éven át újra és újra olyan pártokat/politikusokat hatalomba segítened, akik a szemünk láttára lopták szét az országot, egymásnak büntetlenséget biztosítottak és a lopott pénzeket elosztották egymás között!
Na ez a hazaárulás, nem az, ha valaki ez ellen fellép!
Béla333
Ha ezek után az LMP mégis leül mégegyszer a DK-val, biz'Isten leveszem a kezem róluk!
Gyurcsányt és a DK-t mint egy fertőző betegséget - kerülni kell!
Pálinkás Pál
Bejla...a szélbárisnya levetette az álarcot...a fidesz nyerni fog...és már csak abban reménykedem hogy ez a kártékony társaság / LMP/ ezért a húzásért eltűnik a pöcegödörben!!Ti még a fidesznél is görényebbk vagytok,mert ők legalább felvállalják hogy tahók...de ti meg csak sunnyogtok...Ti az országra legalább annyira károsak vagytok mint vezérpártotok a fityisz...készítheted a batyudat...azt mondtad ha nem jut be a pártod,emigrálsz...,minél több lmp-s kövessen,azzal is tisztul az ország!!!
F_Viktor
@Béla333: A lőtéri kutyát nem érdekel, hogy mit kommunikál(t) az LMP, hogy minden pártot le akart ültetni, a lényeg az, hogy SENKIVEL nem kötött egyezséget, s ezt a választók pávatáncnak értékelték, amivel a fityeszt győzelemre segítették! S nem 4 évre!
Ez lesz majd a történelemkönyvekben is!
A 30 évvel ezelőtti "lopásokon" sem kellene olyankor lovagolni mikor Magyarország jövője a tét!!
A klasszikust idézve, ezt elqurtátok, nem kicsit, nagyon!
Béla333
@F_Viktor: 09.43
Először is a jelenlegi helyzetünk azoknak "köszönhető", akik a Fidesszel karöltve részt vettek az ország kifosztásában, a maffia rendszer kiépítésében: A Fidesz mellett az MSZP-nek és a belőle kivált DK-nak.
Ez az alap, ebből indul ki minden bajunk!
Másodszor az, hogy nem jött össze a koordináció az LMP-nek, az nem csak az LMP bűne, hanem mondjuk azoknak is, akik csak hazudták a megegyezési szándékot, de amikor tenni kellett volna, ez ellen tettek.
Ez lesz a történelemkönyvekben és még lehet hogy az is benne lesz, hogy a választók 2018-ban újra Parlamenti helyhez juttatták azokat, akiknek a nyomorukat köszönhetik, az olyan aktivisták miatt, mint amilyen te is vagy! Akiknek nem az igazság, a haza jóléte a fontos, hanem a hatalom, a korábbi évtizedek disznóságainak az elsumákolása!
sokanvagyunk
Azért most egy kicsit megijedtem... - ha @Béla333:, itt az egyetlen LMP-tag leveszi a kezét (9:27) az LMP-vezetőkről, akkor ennek a pártnak annyi. :)
Béla333
@sokanvagyunk: 09.59
1./ -))))
2./ Nem vagyok tag, csak szimpatizáns!
3./ Legfrisebb felmérés szerint cca 8%-on áll az LMP, ne aggódj!
F_Viktor
@Béla333: Ezért volt mindig ilyen nyomorult, fejlődésképtelen Magyarország, mert mindig a múlton mereng, soha nem tudott előre nézni, követni a jó példát!

Légyszíves engem ne minősíts, mert én még a jobbikos, LMP-s jelöltre is szavaztam volna, hogy orbán eltűnjön a hatalomból, börtönbe kerüljön, hogy az ország visszakapja azt a 10-12 ezer milliárd forintot amit elloptak!
Miközben te 30 év lopásáról, 30 év elszámoltatásáról, meg, hogy ki juttatta hatalomra orbánról tudsz csak beszélni!
Meglátod két év múlva saját magad köpöd szembe! De előtte Bernikével is tedd meg!
F_Viktor
@Béla333: Írod:
"Legfrisebb felmérés szerint cca 8%-on áll az LMP, ne aggódj!"

Te aggódj, mert elintéztétek, hogy a választók 100 ezrei otthon maradjanak, s azzal is számolhatsz, hogy amiért Bernike tálcán nyújtotta orbánnak a 2/3-ot sok LMP szimpatizáns a baloldali pártok jelöltjére teszi az X-et!
dr. prédikátor
Előre tudtam!! Ez a hülye picsa széltyúk mindenhol és mindenkinek keresztbe tesz!!! egyáltalán mi a bánatot akar ?? vannak vagy 3 ezren és ő akar me. lenni??remélem a szavazók "értékelik" a széltyúk baromságait és NEM SZAVAZNAK rá!!!Még hogy ők lennének kormányváltó párt??? HAHAHAHAHAHAHAHA!!!
kereső
Kérem szépen, tegyünk már egy szivességet az lmp-nek,és főleg Béla333-nak.Váltsuk le Gyurcsányt.Aztán emeljük pajzsra Vonát-majd trónra, neveztessük ki Boross P.mellé miniszterelnökui főtanácsadónak orbánt.Az új kormány hasznositsa a stadionokat -minden nem a kormánnyal,és főtaácsadóival ellentétesen gondolkodót terelje be ide, reggeltől-estig imára kényszeritse őket horthy,szálasi,imrédi és főleg prhoászka ottokár mellképei előtt.Az új kormány természetesen épitse tovább a keritést Szlovéni,Ausztria irányába.Különleges joggyakorlatként vezessük be a disszidens fogalmát mindazokra, akik az orbán kormány alatt emigráltak,és most nem hajlandók hazatérni a kormányváltás ellenére sem.Az összeterelt másként gondolkodók házaiba,javaiba jöhetnek nemzettestvéreink Erdélyből,Szlovákiából,Szerbiából.Putyint ki kell nevezni Magyarország diszpolgárává.
Ja ,a stadionba tereltek komfortzónájának érdekében továbbra is fűteni kell a gyepet, mert tudjuk,hogy az milyen borzalmas dolog,ha valakinek el kell azt hagyni.Azon még megy a vita ,hogy kik lesznek Vona/orbán udvari bohócai.
Béla333
@F_Viktor: 10.13
A múlton való merengés és a közelmúlt politikusi bűnözőinek a közéletből való száműzése az két különböző dolog. Nem szerencsés ezeket összemosni.
Saját magam akkor kellene hogy szembeköpjem, ha hagynám hogy az országot lerabló, korrupt, összejátszó politikusok örökre a nyakunkon maradjanak.
Béla333
@F_Viktor: 10.18
Akire érdemes szavazni az az LMP!
Akik meg otthon tartják a szavazókat azok a Fidesszel a hátunk mögött összejátszó, az országot közösen lerabló maffia politikusok és a pártjaik. Név szerint ezen az oldalon az MSZP és a DK!
dr. prédikátor
@Béla333: Analfabejla!!! Már megint nem ittál rendesen!!!
Peller Anikó
Összefogás hiányában a lehető legkevesebben mennek el szavazni.

Mert miért is te fanatikus barom? Mert az egyik ideszavaz a másik odaszavaz a harmadik meg amodaszavaz. És a fidesz röhög az ilyen baromállat hülyebélákon.
namihami
Ez egy igazi III/III-as Bernike.
Egyeztettél a Viktorral és te is kapsz egy államtitkári helyet? Vagy beéred a képviselői fizetéssel és ami még jön mellé?
Csak egyre vigyázz Bernike. A spicliket ugyan használják, de nem szeretik.
Béla333
@namihami: 11.22
Mi van hascsikarásod van? Hogy ekkora baromságokat okádsz ki magadból?
Ki az aki elgáncsolta az LMP koordinációs indulás érdekében elindított tárgyalásait?
Igen! A Gyurcsány féle DK!
Hát valahogy így az árulókról!
Eriksson
@F_Viktor: Igenis, érdemes a múlton merengeni, hogy a jövőt el tudjuk képzelni. Minden egyes múltbéli esemény okulásra ad alkalmat, mint például arra is, hogy "kutyából nem lesz szalonna", ahogy azt Kunhalmi demonstrálta 15-én.
A újszülöttnek is tapasztalatokat kell szereznie, óvodába, iskolába kell járnia, ahol a mult emberei oktatják és készítik fel az élet megoldandó problémáira.
namihami
És ki az, aki az utolsó utáni pillanatban, amikor már nincs idő semmire, akkor játssza a szűzqrvát?
Miniszterelnök-cserét akar? A 6-7%-ával? Még röhejnek is gyenge poén. Csak arra kell, hogyegy újabb menekülőútja legyen, de ők (esetleg) bekerüljenek a fűtött-hűtött Parlamentbe. Aztán jöhet a vissza a babaruhát, meg csúnya Fidesz.
Most kéne lépni. Tudod:: ""Hic Rhodus, hic salta"". Vagy Bernike cimborája szerint:: "" A hídon akkor kell átmenni, amikor odaérünk.""
Na hát, nemhogy itt a híd, de az egyik lábunk már rajta is van. Nem most kéne illegetnie magát.
nihil
"Az LMP pártalapítványának konferenciáján érdekes mondat hangzott el Szél Bernadett szájából. A miniszterelnök-jelölt szerint Polt Péter a helyén maradhat, ha a kormányváltás után elkezd a Fidesz után is nyomozni."

Mi van!!!???

www.sztarklikk.hu/kozelet/szel-polt-peter-a-helyen-maradhat/335430/
nihil
@durbincs: Igen, hordtam már lyukas zokni, de az vesse rám az első követ...
Amikor lyukas zoknit hordtam, akkor még fiatal voltam és bohó - és direkt hordtam lyukas zokni, mert én így lázadtam a rendszer ellen.
nihil
Mert volt annak egy diszkrét bája, ahogy kikandikált a nagylábujjam a lyukas zoknimból.
dr. prédikátor
@Béla333: Drága analfabejla ! hát ehhez mit szólsz??? a az imádott széltyúk bercike simán befeküdt a fityfasz ágyába.Egy politikai prosti lett belőle!!! Vedd le róluk a kezedet ahogy mondtad!!!
Kookas
@Béla333: ez a 8% olyan mint az ss 2/3a ??
Béla333
A Fideszt azok segítik újabb 4 évre hatalomba, akik képtelenek az önző egoista érdekeiken felülemelkedni. Képtelenek a Jobbikkal közös teljes ellenzéki koordinációra.
Akik csak arról hajlandóak egyezkedni, hogy a Fidesz leváltásának reménye nélkül hogyan tudják kimutyizni az indulási helyeket.
Az MSZP és a DK a gátja a teljeskörű összefogásnak, így a Fidesz leváltásának.
Jó ha ezt mindenki végiggondolja!
Nem lesz az LMP bűnbak! Vigye el mindenki a saját döntésének a következményét!
karma1
@F_Viktor: Nem 10 % az LMP parlamenti kuszobe, hogy osszeallt Gemesi partjaval? En ugy tudom, hogy bar Gemesi mikropart, de o partnak nevezi magat, tehat 10 %.
simmering73
A szavazást ezennel lezárom. Az ellenzék ismét elbukott. Folytatódik a fidesz ámokfutása a teljes pusztulásig.
karma1
@Kookas: @Mirabilis: @dr. prédikátor: "A Fideszt azok segítik újabb 4 évre hatalomba, akik képtelenek az önző egoista érdekeiken felülemelkedni. Képtelenek a Jobbikkal közös teljes ellenzéki koordinációra."

Van valaki ezen az oldalon, aki 3 hettel ennek a homlokegyenest ellenkezojet mondta, eletevel es verevel bealdozva, mara viszont ez az uj allaspontja.

Igy en is mindjart meg fogom kapni, hogy nekem semmi sem jo. Azt is kifogasoltam, hogy az LMP nem fog ossze senkivel, es most az se tetszik, hogy az LMP "megprobal miondent" az osszefogas erdekeben, meg Gyurcsanyhoz is elment!
Az LMP es Szel kisasszony tevekenysege miatt erzett duhomrol eleg, ha en tudok: masnak termeszetesen nem kell velem osztoznia. De aki a kezdetek kezdetetol minden nap min. 3x kijelentette, hogy o aztan senkivel sem, mert majd ok megmutatjak, hogy teljesen egyedul (majd ennek ellenere osszeallt Gemesivel), es most, a legutolso pillanatban rombolo modon csak azert akarna egy latszat-egyesulest, hogy tudjon arra hivatkozni, hogy o megprobalta, de persze a Gyurcsany meg a Vona, az egyik reszeg a masik geci, mert nem akarnak vele kozoskodni. Az utolso pillanatban is belekavar az ellenzek ugyeibe, de nem epito modon, hanem balhet generalva, mikozben nem felejti el a rossz Petofi-utanzat azt sem, hogy minden alap nelkul valakit megragalmazzon, mert hiszen o naluk nepszerubb, ezt nem lehet turni, inkabb lepiasozza...
En mar csak azt szeretnem tudni, hogy MIERT HAGYTA OKET OTT A VEGHAJRABAN, a legkenyesebb resznel Werber??? MIERT??? Lehet, hogy ez mar neki is sok(k) volt?
rohács1926
F_Viktor és még TI jónéhányan, azért átláttok a szitán. És most nem a sok légyköpő egyikére gondoltam.
Jozefina
Úgy láttam, hogy az LMP egyetlen kezdeményezést sem tett annak érdekében, hogy a fidesz-kdnp jelölttel szemben egy ellenzéki jelölt legyen, Bernike hülyeségeket beszél és másokra akarja a felelősséget hárítani. Ő már nyilván tudja, hogy orbán mit ígért neki, hogy ne vegyen részt az összefogásban. De azt még nem, hogy orbán ugyanúgy befogja darálni az LMP-t is, mint a kisgazdákat.
Béla333
@Jozefina: 20.51
Ott voltál egy tárgyaláson is?
Ha nem, akkor honnan veszed, hogy az LMP milyen kezdeményezéssel jött elő?
Te beszélsz hülyeségeket és a tárgyalások zsákutcába jutásáért próbálod az LMP-t vádolni, holott az egész tárgyalás az ő elmozdulása miatt indult el.
A tárgyalások kudarca legalábbis közös!
Hogy Orbán kinek mit ígért, arról meg kérdezd meg a DK-s haverjaidat, hogy amikor szétosztották az autópálya felülszámlázásnál ellopott közpénzeket, akkor miben maradt az MSZP-s banda a Fidesszel?!
F_Viktor
@karma1: Írod:
"Nem 10 % az LMP parlamenti kuszobe, hogy osszeallt Gemesi partjaval?"

November tájékán hallottam róla, de mostanában csendben van Berni, gondolom Gémesit is cserben hagyta, mint a baloldali pártokat és a szavazókat.

A szavazólapokon az LMP önállóan a 20. helyen szerepel.
karma1
@F_Viktor: Huuu,... (Nem lattam friss statisztikat). Ez nem semmi. Azert nem csak en, de szerintem mas is kivancsi lehet, hogy mi van akkor most Gemesivel?
Szerintem o sem adja az arcat meg a munkajat a Berni aljas huzasaihoz. Hadhazyt sem tudta maga melle rendelni vasarnap se, hetfon sem...
Te hallottal valamit arrol, hogy miert lecelt le Werber? Suru kuss minden mediaban errol...:o)
F_Viktor
@Béla333: Írod:
"Ott voltál egy tárgyaláson is?"

Te hány tárgyaláson vettél részt?
Hallgasd meg a vasárnapi sajtótájékoztatókat, Gyurcsányék, Bernike és Vágó egyértelműen megmondták, hogy az LMP-nek budos volt a DK tárgyalóterme, Gyurcsány fotelja, nem ízlett a pogácsa, ezért befejezték a további egyeztetést.
Valamit vonáról még makogtak, de hétfőn az is kiderült, hogy velük sem gondoltak semmilyen közös együttműködést.
Tovább ragoznod felesleges!
karma1
@F_Viktor: Na meg az a kep, ahol Vonaval kezet fog Bernike,... Meg veletlenul sem nez Vonara, - mintha egy darab kutyaszart kellene neki kesztyu nelkul megfognia...)(Igaz, Vona sem palastolja az ellenszenvet, ahogy a testbeszedbol es a tekintetenek az iranyabol kitunik).

Na nem baj, majd szepen vicsorogva ulnek be egymas melle a Parlamentbe kezenfogva orbanvityaval mindketten...:o)))) (De ez csak egy 77. lehetoseg, mert orban nem fog megegyszer nyerni! es igy ez a masik ketto sem)
F_Viktor
@karma1: Bevallom Gémesi és pártja nem nagyon érdekelt, Werberről sincs hivatalos infó, valószínűleg valamihez ragaszkodott Berni, amivel ő annyira nem értett egyet, hogy felbontotta az együttműködést.

Széllel kapcsolatban orbán jut eszembe, miszerint nem az számít mit mond...
F_Viktor
@karma1: A választóknak kell felnőttnek lenni ha orbánt el akarjuk zavarni, nekünk kell okosan, ésszel szavazni 8-án.
Folyamatosan figyelni kell, hogy saját körzetünkben ki a legesélyesebb ellenzéki, s rá kell voksolnunk.
Több oldal foglalkozik a témával, pl.
www.v18.eu/eselyes-ellenzeki-jeloltek
rendszervaltas2018.hu/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.