A Demokratikus Koalíció elnöke szerint Orbán Viktor kormányfő nem építi, hanem elveszejti Magyarországot, és nem a tisztelet, hanem a tiszteletlenség embere. Hozzátette: az országnak gazember miniszterelnöke van.

Gyurcsány Ferenc kedden Érden, lakossági fórumán közölte: nem változott a véleménye, és ma is úgy tartja, hogy Orbán és Európa között kell választani az embereknek az áprilisi országgyűlési választásokon.

Hozzátette, hogy a miniszterelnök gyermekkora helyett most éli ki háborús hajlamait, és szinte mindenkivel háborúzik.

Ha nincs ellenség, csinál – mondta a volt kormányfő.

Gyurcsány Ferenc szerint legközelebb a FIFA (Nemzetközi Labdarúgó Szövetség) lesz Orbán Viktor ellensége, mert "Gyurcsány alatt a nemzetközi ranglistákon előkelőbb helyen szerepelt a magyar foci, mint ő alatta", és biztos, hogy a miniszterelnök ebben is Soros György kezét látja majd, aki így akarja megbuktatni a magyar kormányt.

A DK elnöke közölte, hogy a miniszterelnök teológiai újítása az a politikai Szentháromság, amely Soros György, Brüsszel és a menekültek köré épül. Gyurcsány Ferenc szerint, ha egy politikus lop, az nem megbocsátható bűn, mivel ezzel a szakmája lényegével ellentétesen cselekszik. Hozzátette, hogy a mostani politikai rendszert az különbözteti meg a korábbiaktól, hogy a bűn itt nem hiba, hanem a rendszer működési alapja.

Orbán rendszerének összetartó ereje, hogy a bűnben – a kéz kezet mos elve alapján –, óvják egymást a lebukástól, de lopni mindenkinek kötelező, mivel, ha mindenki bűnös, a bűn rejtve marad – mondta.

A pártelnök szerint csak azok mernek így lopni, akik azt hiszik, hogy soha nem buknak le, vagy nem lehet őket számon kérni, mert azt gondolják, nem egyszerűen a törvény, hanem a történelem felett állnak.

Gyurcsány Ferenc kitért arra, hogy az elmúlt években az oktatás sokkal kevésbé segítette a gyerekeket, hogy később helyt tudjanak állni az életben, mint bármikor korábban. Hozzátette: több gyerek veszik el a nemzet számára, mint 30-40 évvel ezelőtt.

A DK elnöke elmondta, ha a demokratikus erők alakítanak kormányt, akkor már ősszel olyan új oktatási törvény alapján kezdhetik meg a tanulást a gyerekek, amely megadja mindegyikük számára a tanulás lehetőségét, azt, hogy 18 éves korukra magas szinten beszéljenek legalább egy idegen nyelvet. Hozzátette, hogy többször használatos tankönyvek helyett tableteket szeretnének a gyerekek kezébe adni.

Inkább tízezer tablet, mint egy stadion

- fűzte hozzá Gyurcsány Ferenc.

(MTI)

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nihil
@durbincs: Te beteg fasz!
Mi a célod?
Irtózik tőled mindenki, aki kicsit is normális - aki meg nagyon normális, az meg qvára nagyon!
Szóval, mi a célod, hogy átállíts embereket a ti oldalatokra?
Senki nem fog átállni, mert qvára hülye vagy, és senki kicsit is normális nem akar annyira hülye lenni, mint te !!!

Szánalmas vagy !!!

(gondolom majd válaszolsz, de nem érdekel az agymenésed, úgy hogy keresztbe-hosszába, elölről-hátulról leszarom, ahogy próbálod magad kimosdatni a Google fordító segítségével)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@durbincs: Az, hogy néha megmondom mekkora selejt vagy, még lettünk haverok.
nihil
@durbincs: Te szoktad érteni, amit leírsz ?
Jozefina
Mindenki ezzel a hülyével "d" vitatkozik!!! Miért nem a témához szólnak hozzá???
Commenter
Na Gyurcsány Ferenc is megint túl sok vizet ivott milyen tabletrő' izé ,,,öööö,,tábláról beszél?!
advocat
Ferencem! Azért ebben a buliban benne lesz az elmúlt nyolc év. Mármint a szoci nyolc év. Mert arra lehet még mai is lehet - szerintük - hivatkozni. Addig sincs 13. havi nyugdíj , 27% áfa, stadion, dubaji bank, stb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.