A Demokratikus Koalíció elnöke szerint a magyar választási rendszer minden eleme elfogadhatatlanul, tisztességtelenül és drámai módon kedvez a Fidesznek. Gyurcsány Ferenc szerdán azután tartott sajtótájékoztatót, hogy pártja budapesti irodájában találkozott Douglas Wake-kel, az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) választási megfigyelőcsoportjának vezetőjével, akivel megosztotta aggályait. (...)

Forrás: debmedia.hu
Feltöltő: DebMédia
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Logikus! Magának csinálta a fidesz! Aztán támogatja a millió kis kamupártot, hogy még véletlenül se legyen egy helyen, egy kihívója!
Divide et impera!
CsipkeRózsa
Finom kifejezés az, hogy a választási rendszer minden eleme a Fidesznek kedvez.

A választási rendszer minden lépésében csalásokra épül a Fidesz javára.
nihil
"a magyar választási rendszer minden eleme elfogadhatatlanul, tisztességtelenül és drámai módon kedvez a Fidesznek."

És mégis félnek a bátrak...
Eladott Ország
Azért alakult ez így ki, mert az ellenzéket csak a képviselői helyek száma, az állami pénz megkaparintása érdekli, a többi meg le van szarva. A végén még meg fog valósulni Antall József ( az ország egyik kifosztójának a sok közül ) várva vált álma, hogy tetszettek volna forradalmat csinálni. Mos már ez van b*sszátok meg!
Eladott Ország
kolozsvaros.com/rovidek/az-europai-parlament-aggodik-magyarorszagert/
Elfogadta a magyarországi helyzettel kapcsolatos véleményét szerda délelőtt az Európai Parlament (EP) alkotmányügyi bizottsága (AFCO), a nagy többséggel megszavazott dokumentum szerint aggasztóak a közelmúltbeli fejlemények az országban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.