Egy közel egyperces videót töltött fel a miniszterelnök Facebook-oldalára, amelyen óvodás gyerekekkel találkozott. A gyerekek bemutatkoztak, közben jöttek a kézfogások, majd pörögtek a fotók.

Czunyiné Bertalan Judittal érkezett meg egy óvodába Orbán Viktor, ahol egy egész gyereksereg várta.

Miniszterelnök bácsinak mutatkozzatok be!

- szólította fel az óvónő a gyerekeket.

Aztán többen is kezet fogtak Orbán Viktorral. Ezután pedig közös kép készült a találkozóról.

Orbán annyira nem ragaszkodott volna a csoportképhez

A csoportkép előtt Orbán Viktor azt mondta, hogy csak azok a gyerekek jöjjenek, akik akarnak is fotózkodni, de ekkorra már az óvó néni összetapsolt mindenkit.

Gyerekek gyertek ide fényképezkedni! Gyertek hamar!

- szólt az óvónő az elkószált gyerekeknek.

Lyukasóra // Free period

- írta ki a videó mellé Orbán a Facebookon.

Az Index később megtudta, hogy a dadi óvodát látogatta meg a miniszterelnök.

Forrás: Facebook, 444.hu, origo.hu, Index

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Borsodi
Gyerekek jól nézzétek meg ezt a kedves bácsit miatta nincs munkájuk apukátoknak ,csak közmunka.Miatta nem látod a papádat egy évben csak négyszer.Nektek miatta nincs lakásotok, Miatta utálják az emberek egymást mert össze ugraszt mindenkit.De nehogy rosszat mondjatok neki mert elveszi a ti játékotokat és oda adja annak aki mosolyog rá.Mondjátok szerettek focizni ,vonatozni és imádjátok a narancsot.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
peterkelemen
Szerencséje van az óvónéninek, hogy nem az én gyerekemről van szó, mert akkor már régen a kórházban feküdne élet és halál között! Hogy merészelik a gyerekeket felhasználni ebben az amúgy is velejéig romlott és mocskos politikai kampányban???!!!
RonaGyuri
A nap kérdése

Miért kampányol Őfenesége már dedósoknál is

Mint ismert, mert saját FB-jére is felkerült, a Dadi Nefelejcs Óvoda és Mini Bölcsődében készült a felvétel, ahol Őfenesége „Lyukasóra // Free period” –t celebabrált!
Felmerült a kérdés, hogy ez hogy jutott eszébe? Nos megbízható forrásunk szerint a szemközti becsületsüllyesztőben konzultált, s mikor arról tartott expozét, hogy meg kell védenünk magunkat, mert jön a Gyuri-bácsi és elveszi a vegyi-gyüminket rászóltak, hogy az ilyen gyermeteg baromságokkal inkább a dedóban próbálkozzon! =))
Ludmilla
az a cunyicunci,aki szétbarmolta az oktatást?
RonaGyuri
Na ezen azért nem ártana elgondolkodni

még akkor is, ha a címeket nem azért írják, hogy értelmezze az ember

A párt központi napilapja „EMBERI PILLANAT: GYERMEKEKKEL TALÁLKOZOTT ORBÁN VIKTOR” számolt be arról a vérlázító gaztettről, amit a regnáló ME megengedett magának, sőt még el is büszkélkedett vele.
Hic & nunc nem foglakozom magával a tettel, azt akár a vonatkozó törvény-sértések felsorolása nélkül is bárki józan gondolkodású meg tudja ítélni. A pártlap által adott cím azonban elgondolkodtatott. Igen a minősítés és az esemény, az emberi pillanat és a találkozás ilyen konglomerátuma!
Talán a klasszikus vicc – de az vicc és nem vezércikk – üzen ilyen hatalmasan: A Kreml udvarán focizó gyerekek berúgják a labdát a nyitott ablakon. Lenin elvtárs felkelt az íróasztalától és visszadobta nekik a labdát. Pedig közéjük is lövethetett volna! =))
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2018/03/Dogs_Puppy_Chihuahua_Winter_hat_Sleep_514254_1280x897.jpg
Gyerekek megjött a cukros bácsi. "ezzel együtt fenntartjuk azt a véleményünket is, hogy az óvodásoknak nincs választójoga." Én meg fenntartom a véleményemet, hogy EL A KEZEKKEL A GYEREKEKTŐL, a k*rva anyátokat! A döntés értelmében , továbbra sem számit agyhelyen verésnek a Tpolitikus ezzel való érintkezésének .
uploads.disquscdn.com/images/3f8da392bb2208f11fd4393bc904a13fb4c9e68498b171a151e83129d92e10f9.jpg
Álláspontunk szerint ez továbbra is csak gyengéd népnevelésként fogható fel .
Eladott Ország
@Ludmilla: Távozott posztjáról Czunyiné Bertalan Judit – jelentette be Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere. Na és akkor mi van? – kérdem én és az a gyanúm, nem vagyok egyedül a kérdésemmel. Távozik, hát távozik. Jön helyette Palkovics László, aki nem Czunyiné ugyan, de lényegében tök mindegy is. Távozott régebben Hoffmann Rózsa is, de mintha semmi nem történt volna. Nem is történt. Most sem fog. Nem Czunyinén múlott. Neki annyi mozgástere lehetett, mint nekem. Illetve annyi sem, mert én legalább a véleményemet elmondhatom őszintén, ő pedig nem tehetett ilyet. Már persze, ha egyáltalán volt véleménye. Mert a (kontra)szelekció már csak így működik. Hiába jó pártkatona valaki, ha nem jó szakember, de hiába is jó szakember, ha nincs beleszólása semmibe. Az oktatás egyrészt fejőstehén, ahonnan korlátlanul lehet kiszippantani a közpénzt, másrészt a NER-nek az a része, ahol jó álompolgárokat faragnak a bekerülő fiatalokból. Olyanokat, akik keveset értenek, semennyit sem kérdeznek és elégedettek lesznek életük végéig a közmunkával, vagy valamelyik összeszerelőüzem szalagja mellett a nekik fenntartott fél négyzetméternyi területtel. A kormány meglehetősen biztos volt abban (nem ok nélkül), hogy nem lesz ebből baj. A pedagógusok nem lázadó-típusok. A szülők sem. Morognak kicsit, tüntikéznek, hazamennek. Simán darabolható, egymással szembeállítható massza. Az pedig nem robban. Kapnak valami kis látszatintézkedést, minden pedagógus egy doboz krétát, két kávét, buszbérletet, kerekasztalt. Valamit, ami nem kerül sokba, de mégis úgy néz ki, mintha. Pedig nem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.