A MTI fotók alapján pár ellenzéki képviselőn kívül csak Gulyás Gergely, a Fidesz frakcióvezetője és négy államtitkár jelent meg szerdán az Országgyűlés rendkívüli plenáris ülésén. A Fidesz-frakció szerint ugyanakkor az ellenzék sem vette komolyan a saját maga kezdeményezte szerdai rendkívüli parlamenti ülést, csak olcsó politikai színjátékot akart.

A Fidesz szerint az ellenzék sem vette komolyan a maga kezdeményezte ülést, a kormánypárti képviselők be sem találtak a mai ülésre

Az Országgyűlés rendkívüli plenáris ülése 2018. március 21-én. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

A nagyobbik kormánypárt országgyűlési képviselőcsoportja az MTI-hez eljuttatott közleményében arra reagált, hogy a több témában összehívott ülésen határozatképtelenség miatt csak a napirend előtti felszólalások hangzottak el.

A Fidesz szerint az ellenzék sem vette komolyan a maga kezdeményezte ülést, a kormánypárti képviselők be sem találtak a mai ülésre

Gulyás Gergely, a Fidesz frakcióvezetője, Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára és Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára az Országgyűlés rendkívüli plenáris ülésén 2018. március 21-én. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Azt írták, az ellenzék olyannyira nem vette komolyan a kezdeményezést, hogy a saját sorain belül sem biztosította a határozatképességet, hiszen az ellenzéki képviselők kevesebb mint a fele volt jelen az ülésen.

Ebből is látszik, hogy saját kezdeményezésüket ők maguk sem vették komolyan – írták.

A Fidesz szerint az ellenzék sem vette komolyan a maga kezdeményezte ülést, a kormánypárti képviselők be sem találtak a mai ülésre

Szél Bernadett, az LMP frakcióvezetője szólal fel napirend előtt az Országgyűlés rendkívüli plenáris ülésén 2018. március 21-én. Mögötte frakciótársai, Sallai R. Benedek, Ikotity István, Hadházy Ákos, Demeter Márta és Schmuck Erzsébet. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

A napirend szerint az állambiztonsági múlt átláthatóvá tételéről szóló LMP-s javaslatról (amit 17. alkalommal terjesztettek be), az MSZP rezsicsökkentést módosító előterjesztéséről és a Jobbik adósságcsapdába került személyek megsegítéséről, valamint a végrehajtási eljárásokkal járó terheik enyhítéséről szóló kezdeményezéséről vitázhattak volna.

Forrás: MTI, 444.hu

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
picike1
amikor felveszitek a képviselői pénzeket ot nincsen vita , akkor fizessetek ha muszály mért nem csinálod meg a dolgodat időben!!
peterkelemen
Most kivételesen nem ott van a helye a politikusoknak hanem a nép között, de ne zavarjon senkit.
cikicakk55
Jaj mert most az egyszer véletlenül Ők többen voltak ott,akkor ez már hír! Négy évente egyszer-kétszer betévednek a munkahelyükre. Tiszta véletlenül természetesen csak a tv1 készített felvételt.Annyiszor vágtátok már át az ellenzéket,hogy nem hitték el,hogy most el is mentek! Gondolom előtte felhívták a tv-t,hogy közvetítsen pár percig,aztán kalap kabát már mentek is tovább. Annyira már ismerjük a FideSSt,hogy ami nekik nem jár anyagi haszonnal azt úgy sem szavazzák meg.A napirendi pontokat elfigyelve,akkor sem lett volna meg a javaslat megvalósításából semmi,ha ott van az egész ellenzék. Nem védem őket,mert sokat közülük is megvett már a FideSS a fene tudja,hogy mennyit,de sajnos az ellenzék sz..t sem ér,mert képtelen arra az egyetlen egy napra összefogni,ameddig tart a szavazás. Az ország jövője a tét,de Ők töketlenkednek,hogy kivel igen,kivel nem! Így akarjon a nép kormányváltást?
tudode
Arra a következtetésre jut az átlagállampolgár, hogy EZEKNEK ilyen fontos az ország.
.
Az a mérvadó, amit az un. ügynökmúltos GAZDI/ÓVÓ bácsi "parancsol"!
.
Na ilyen PÉLDÁT MUTATNAK az ország BEOSZTOTTJAI a munkafegyelemről, hiszen a NEMZET DEDÓVÓJA nem működik másként a RENDES plenáris üléseken sem!
.
Megérettek arra, hogy a VÁLASZTÓK MEGVONJÁK A BIZALMAT "ezektől" a MUNKAKERÜLŐKTŐL!
picike1
@peterkelemen: tégedet is megrángatnálak kis kötélen néha olyan rossz vagy tudod e ezt magadról remélem tudod !
nihil
Én, ha egyszer nem mennék be dolgozni, kirúgnának.
Ezek a gecik SOHA nem járnak be dolgozni!

Még nem döntöttem el, hogy kinyírjak mindenkit, vagy tűrjek némán.
Milyen lehet a börtönben?
Valamilyen biztos!
Túl okos vagyok, és túl erős.
Ha börtönbe is kerülök, ott lesz minden - ahogy én akarom!
szep napot
Szerintem is lesz kormanyvaltas. A harmadik Orban kormanyt levaltja a negyedik Orban kormany.
Az LMP meg valassza meg Demeter Martat elnoknek. Ha Marta bikiniben szolalna fel nem lenne ures szek a parlamentben.
namihami
Ezt a fotótrükköt már többször eljátszotta az MTI.
Az ülés előtt 2 órával készíttet fotót és azon, naná, MÉG kevesen vannak.
Direkt beküldeti azt a néhány fideszest, aztán sivalkodik, hogy az ellenzék el se ment.
Ha az ülés előtti napon fotóztatott volna, akkor totálüres padsorokat fényképezhetett volna és az totális győzelem lehetne.
És a Fidesz-voksolóknak ez a trükk sorra bejön.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.