A Magyar Nemzet egy Baranya megyei településen járt, ahol nincs panasz a rendszerre. Sokkal olcsóbban korszerűsíteni tudta a közvilágítást több olyan település, amelyik nem az Elios Innovatív Zrt.-vel végeztette el a munkát – írja a Magyar Nemzet. A lapnak a kozármislenyi polgármester mondta el, hogy a korábban Tiborcz Istvánhoz köthető cég őket is megkereste, ám a 2016-os fejlesztést végül egy pécsi társasággal végeztették el, amelyik nagyjából 50 százalékkal olcsóbban dolgozott. A fejlesztés így hat év alatt térülhet meg, míg az Elios ajánlata alapján 13-14 év kellett volna – tette hozzá a független Bíró Károly. Van még egy nagy különbség: a kozármislenyiek nem állami támogatással, vagy európai uniós forrásból, hanem saját erőből és hitelből fedezték a beruházást, és lízingkonstrukcióban, az energiamegtakarításból származó pénzből fizetik havonta a bérleti díjat. És van még egy fontos szempont: Kozármislenyben nincs panasz a rendszerre – írja a Magyar Nemzet.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Senki nem gondolta, hogy a tiborcz mutyija nem volt túlárazva. Csak annyira, mint minden EU-s pénzt tartalmazó beruházás.
quadrocopter
Ez a tény már önmagában is egy vádirat!
karma1
Nem is fognak kapni allami penzt a tobbi fejlesztesukhoz sem! Dakota indian nem felejt!
papa.49
Ez a helyzet ha HOZZÁÉRTŐK CSINÁLJÁK, NEM PÁRTKATONÁK !!!
Zeta
Mégis loptak! Meglopták Tiborczekat!
Nehogy őket jelentsék fel
F_Viktor
Senki nem gondolta, hogy a tiborcz mutyija nem volt túlárazva. Csak annyira, mint minden EU-s pénzt tartalmazó beruházás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.