Magyarország nem vánszoroghat tovább kórházi folyosóról kórházi folyosóra, Erzsébet-utalványtól Erzsébet-utalványig. Nem lehet egy olyan országban élni, ahol Siófoknál kinézel a vonatablakon, és onnan Keszthelyig minden a miniszterelnök legidősebb lányáé. Nem élhet úgy egy ország, hogy az egyik fele szorong, fél a jövőtől, a másik fele pedig azt üvölti, hogy takarodjatok innen. Nem lehet egy olyan országban élni, ahol egy negyvenszázalékos kisebbség, ha ismét nyer, tovább gyalázza, fenyegeti, patkányozza majd a többségben lévőket. És végképp nem lehet egy olyan országban élni, amelynek Orbán Viktor a miniszterelnöke.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
A negyven százalék kicsit túlzás, jó lesz az húsz százaléknak is. És innen nézve még félelmetesebb, hogy húsz százalék terrorizál egy egész országot.
simmering73
A negyven százalék kicsit túlzás, jó lesz az húsz százaléknak is. És innen nézve még félelmetesebb, hogy húsz százalék terrorizál egy egész országot.
Nessy
Éljen a "tisztességes, korrekt", fidesz féle választási törvény!
lampa laz
"Ócska, silány, becstelen emberek", a szavazóikkal együtt, mert azonosulnak a trógerokkal.
Gyuri Géderről
@simmering73: A 40% úgy lesz meg, hogy bele számolják a pénzel megvásárolt migráncs ukránokat, románokat, és egyéb országunkra zúduló aljadékot.
Ha mi nem takarítjuk ki ezeket erővel, megölnek bennünket.
papa.49
Akkor most látható a feladat a normálisan gondolkodóknak, ebben a pár napban minél több embert kel az ingadozók közül meggyőzni, hogy menjen el szavazni, és az ellenzékre szavazzon !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.