Teljesen mindegy, hogy pontosan mi történt, amikor titkosszolgálati módszerrel próbáltak csőbe húzni egy civilszervezetet, a MIgration Aid vezetőit. Az is mindegy, hogy a szervezet helyesen járt-e el, amikor maga próbálta a provokációt leleplezni, mert ez végül kudarccal végződött, az aljasság működik. Az is mindegy, hogy kiről, milyen célból, milyen adatokat gyűjtöttek, mert ha van jogosulatlan adatkezelés, akkor majd az arra rendelt hatóság eljár. Ami nem mindegy, hogy az Orbán-rezsim eljutott a nyílt fenyegetéshez, és kimondja azt, hogy a neki nem tetsző, független, általa megbélyegzett civilszervezeteket be akar tiltani. Mondhatnánk, hogy ez már nyílt fasiszmust, de mivel az egészet a nemzetközi zsidó világ-öszzeesküvés – neonácik által kijelölt – jelképéről van szó, ez nyílt nácizmus. Egy kormány bármilyen szervezet esetében törvényesen köteles eljárni, ha szabálysértést tapasztal.

Forrás: justpaste.it
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gyuri Géderről
A diákokon gyakorol a rendőrség. Választások után jön a feketeleves. Aki zizegett, mehet közmunkásnak Recskre, vagy Orbánpapa bányájába követ fejteni.
Gyuri Géderről
@durbincs: A megjegyzés, értelmetlen szöveg provokáció.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.