Minden megváltozott a közoktatásban és a felsőoktatásban, és az a baj, hogy nem a jó irányba. Az eredmény, hogy a fiatalok egyre képzetlenebbek. Szinte semmi sem maradt a 2011 előtti oktatási rendszerből Magyarországon azon kívül, hogy az ma is lemaradásban van a 21. század szellemiségéhez és munkaerőpiaci igényeihez képest. Ám nemhogy nem javult a helyzet, hanem egyenesen romlott, amit ebben a cikkben tényekkel is alátámasztunk. Csakhogy néhány példát említsünk: több tízezer diák hagyta ott idő előtt az iskolapadot, ötödével visszaesett a felsőfokú tanulmányokat folytató hallgatók száma, a szakgimnáziumokra átkeresztelt szakközépiskolák tananyagát pedig annyira lebutították, hogy az MTA szerint az a műveltség visszaesésével fenyeget. Az Orbán-kormánynak a sikeres fejlett országokétól merőben eltérő, sajátos elképzelései vannak arról, hogy milyen feladatokat kell ellátnia az oktatásnak a 21. század Magyarországában, ami már 2010-ben a Nemzeti Együttműködés programjából...

Forrás: g7.24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ez az egyik legnagyobb bune ennek a mocskos bagazsnak: ennyi fiatalrol lemondani, ennyi embernek ellopni a jovojet, az almait.
Csak aztan ne csodalkozzanak azon, hogy azok a fiatalok, akiket ilyen butan allati sorba dontenek, akkor azok majd allatokkent is fognak viselkedni, es nem lesznek aggalyaik, moralitasuk elsoporni ezeket a szemeteket maguk folul...:o((((
division
@karma1: Azért arról nem a kormány tehet hogy a 8 elemit végzett szülők okos gyerekei nem képesek még a szorzást sem megérteni mondjuk 4. osztályig sem, és arról sem hogy bizonyos rétegekből álló famíliák gyerekei csak rendbontásra meg lopásra, a többiek figyelmének az elterelésére képesek, ill. enni és melegedni járnak be az iskolába. Ez mind a SZÜLŐK FELELŐSSÉGE!!
division
@karma1: Mondjuk az is magáért beszél amikor a gyerekeim osztálytársai, akikkel nap mint nap találkozok, vagy éppen azok szülei azt sem tudják hogy köszönni illik ha összetalálkozunk. Sok más baj is van itt mint a Fidesz és az oktatás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.