Kollégánk az alattyáni országjáró fórumra vendégként érkező Selmeczi Gabriellát fotózta, mikor a fehér BMW-ből kiszálló politikus megkérte, a kocsiról ne készítsen képet, illetve az ne jelenjen meg. Mikor kollégánk visszakérdezett, hogy miért, Pócs János, a térség országgyűlési képviselője és egyben képviselő-jelöltje igyekezett Selmeczi segítségére, és azt mondta, "ez nem autóreklám". A kérés ellenére mutatjuk az autót:  Megnéztük, a képviselő vagyonnyilatkozatában a nagyértékű ingóságok között egy autó sem szerepel, így a képeken látható fehér BMW sem. A Fidesz később kiadott egy közleményt, azt írták, Selmeczi a férje céges autóját használja.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Aha, így nem tudja eladni az "átlag magyar életszínvonal" mesét a ribi!
simmering73
Ha titkolni kell, hogy a szenátorasszony milyen kocsival jött, akkor nyílvánvaló, hogy az einstandolt manyup pénzből finanszírozták.
RonaGyuri
És mit szól ehhez a derék Tállai elvtárs???
Igaz neki a Toncsi felesége céges koptere sem tűnt fel!
Igaz el van foglalva azzal, ha 2tojáshoz nem adsz számlát! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.