Nemzetközi választási megfigyelők jártak Gyurcsánynál, nekik magyarázta el a helyzetet a DK elnöke. A Demokratikus Koalíció elnöke szerint a magyar választási rendszer minden eleme elfogadhatatlanul, tisztességtelenül és drámai módon kedvez a Fidesznek. Gyurcsány kijelentette, hogy az április 8-iki választás nem lesz sem szabad, sem tisztességes. Eleve nem lehet az, ha a választási törvényt a Fidesz egyoldalúan fogadta el, miközben saját politikájának érdekében szabadon használja a teljes állami költségvetést – mondta. Gyurcsány Ferenc arról is beszélt, hogy a kormánypártok sokkal könnyebben tudják elérni a választókat, ráadásul az egyes emberek szavazási lehetőségei is különböznek. Akik soha nem éltek Magyarországon, azok ellenőrzés nélkül, nem nyilvános választói névjegyzék alapján, levélben szavazhatnak, míg azoknak, akik időlegesen hagyták el az országot, hatalmas erőfeszítéseket kell tenniük, hogy egy nagykövetségen vagy konzulátuson voksolhassanak – értékelte.

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Már most tömeges csalások zajlanak és még el sem kezdődtek a választások.
peterkelemen
Már most tömeges csalások zajlanak és még el sem kezdődtek a választások.
Lepényleső
A bánnak most is igaza van,külföldiek mondják meg;éljek milyen szárban. S ezt a szárt úgy
nevezik;a báni hatalom,más nem létezik. Törvényeket hoztak a törvénytelenség támaszának,
itt Mátyás óta nincs helye az igazságnak.
karma1
De Gyurcsany legalabb FELHIVJA a kulfold figyelmet a csalasokra! Higgyetek el, ez nagyon sokat szamit! Mar nem csinalhatja teljesen mutyiban a valasztasokat a csuti duce...(Szerintem ideges is emiatt)
Na, Bela, hol van ilyenkor a Szeliked? Miert nem o targyal a valasztasok tisztasagarol?
Sámannus
Hamarosan egyszerűen kizavarnak az országból mionet, mert ez a szarjankó mindenre képes.
relatív
A nemzetközi ellenőrzésnek ezeket a tényeket kellene a tudomására hozni ( a kormányzat csalássorozatának bemutatásával ), és a demokrataácia biztosítására - a szavazás tisztaságának érdekében - a fellépését kellene forszírozni !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.