Titokzatos találkozón vett részt a napokban a fővárosi kormányhivatal több munkatársa, sajtóhírek szerint a Fidesz kampányához van köze.

A Zoom.hu értesülései szerint a napokban egy titkos találkozón vett részt a budapesti kerületi kormányhivatalok több hivatalnoka is, a téma pedig az volt, hogy egy Kubatov-lista alapján hogyan segítik meg a Fidesz kampányát április 8. előtt.

Zoom.hu: kormányhivatalnokokat is bevet a Fidesz a kampányban

Fotó: kormanyhivatal.hu

A cikk szerint a március 20-án tartott megbeszélést dr. György István kormánymegbízott, a Budapest Főváros Kormányhivatalát vezető tisztviselő tartotta, aki korábban fideszes országgyűlési képviselő és Kőbánya korábbi polgármestere volt. 

A lap úgy értesült, a megbízható hivatalnokoknak április 3-án egy budaörsi központból kamu nevekkel kell hívást kezdeményezniük a Kubatov-lista alapján, hogy a fideszes tábort nagyobb részvételre ösztönözzék az április 8-ai választáson.

Az akcióban – amely nem feladata egyetlen köztisztviselőnek és kormányhivatalnak sem – résztvevőkkel a lap szerint titoktartási szerződést írattak alá a március 20-ai eseményen.

A Zoom.hu megkereste György Istvánt a találkozó miatt, egyelőre nem kaptak választ.

(Címlapi kép: Facebook/Orbán Viktor)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyarbakancs
A hatalom megtartása édesebb még a dugásnál is ezeknek.
Eladott Ország
A kormányhivatalokat nem a fidesz fizeti, hanem a magyar adózók. Az állam én vagyok. XIV. Lajos francia királynak tulajdonított mondás, ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.