A DK politikusa szerint beláthatatlan következményei lesznek, ha az unió elindítja Magyarországgal szemben a hetes cikkelyt. A DK politikusa kijelentette: ezer féle szankció szóba jöhet, csak az egyik a szavazati jog felfüggesztése. Akár a támogatások elvétele is elképzelhető – magyarázta a politikus, és hozzátette: „ez fog fájni igazán” mindenkinek. Az ellenzéki politikus hangsúlyozta: Orbán már a saját pártcsaládjában is elvesztette a támogatottságát, még abban sem biztos, hogy a lengyelek megvétóznák a Magyarország elleni eljárást. „Szerintem bajban vagyunk” – fogalmazott a DK politikusa.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Szerintem pedig minel kesobb vezetik be Magyarorszag ellen a 7-es cikkelyt, annal kevesebb kart tud okozni, bar ha orbanek maradnak, senkinek ne legyen ketsege afelol, hogy a 2020-ig erkezo unios tamogatasok az utolso fillerig el fognak tunni orban feneketlen bugyraiban,...
Abban igaza van Molnarnak, hogy semmikeppen nem lenne jo , ha elinditanak ezt az ominozus cikkelyt, ahogy Lengyelorszag ellen mar megtettek. (Meg is szelidult a kormany, mar egyaltalan nem ugy latja a dolgokat, mint annak elotte)
Abban is mindenki biztos lehet, hogy senki sem fog kiallni Magyarorszag mellett, annyira utalnak mar minket az Union belul...:o((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.