Az “örökösnő” interjújától nem lettünk sokkal okosabbak. Ugyanígy Kósa szerepe továbbra is kérdéses az ügyben. A pénz szaga igencsak megcsaphatta Lali király, hisz’ a dokumentumok szerint közeli hozzátartozóinak igencsak tisztességes összeget kívánt juttatni. Ha Kósa balek volt, és egy csengeri háziasszony –igaznak tűnő, bár Kósa szerint német nyelvű iratokkal–meg tudta vezetni, akkor azért alkalmatlan arra, hogy közpénz közelében legyen, ha pedig mégis simlis a történetben, akkor azért kellene távoznia a közéletből.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Kósa-Debil megbukott! A választóknak kell levonnia a konzekvenciákat, mert a horda nem fogja!
simmering73
Addig jár a korsó a kútr, míg be nem vezetik a vizet.
Edmond Dantes
Addig jár a Kósa Csengerre,míg pofára nem esik.
Eladott Ország
Lajos, Lajos! Az okirat szerint márpedig a megbízott (ez vagy te) jogosult arra, hogy a devizaszámla felett rendelkezési jogot gyakoroljon, pénzt felvegyen, átutaljon és teljes körű számlaügyintézést bonyolítson. Most akkor vagy sürgősen beperled a Magyar Nemzetet okirathamisításért, rágalmazásért, akármiért, vagy spontán módon kigyógyulsz az amnéziádból és elmeséled ennek a csilliárdos tételnek az igazi történetét. Különben úgy vélem, eléggé alábecsültétek Simicskát. Ő azért nem a ti kaliberetek. Ha atombomba nem is lesz, szép lassan szivárog a mocsok. Ezért jobb egy okos Lajos egy nagyon buta Lajos helyett. Csak hát benneteket már a szürkeállomány otthagyott a picsába, ebből kell dolgozni. És ti vágjátok, fűrészelitek a fát magatok alatt ezerrel. Nem mondom, hogy nem jó látni, mert de. És lesz ez még rosszabb is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.