A Magyar Liberális Párt haladéktalanul választ vár arra kérdésre: honnan van az Orbán-kormány államtitkárának, Szabó Zsoltnak több mint egymilliárd forintja, ami egy Belize-ben bejegyzett offshore cégnek a bankszámláján parkol? A Liberálisok szerint Szabó törvénysértést követett el azzal, hogy vagyonnyilatkozatában sem számolt be hatalmas vagyonáról. Elvárjuk, hogy a hatóságok azonnali hatállyal indítsanak vagyonosodási eljárást vele szemben. … (...)

Forrás: debmedia.hu
Feltöltő: DebMédia
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
@Csizmás Kond: Erőltesd meg magad egy picit és a kérdésre próbálj meg válaszolni inkább mint hogy visszakérdezel. Köszi. Ha nem megy az se baj...megértem.
Csizmás Kond
@Hellcat: ...plakátolásról kérdeztél...annyira fontos ?
Nem tudom kiplakátolják-e, de azt remélem, hogy a választások után a rágalmazókat kérdőre fogják vonni...mert amíg a Simon pénze bebizonyosodott addig ez a mostani mittudommi csak feltevés.
Tudsz valami konkrét dologgal előállni vagy te is csak egy újságcikk szerint vallod a tutit ?
Hellcat
@Csizmás Kond: Hát figyelj nem az ellenzéki média híres arról, hogy sorra bukják el a helyreigazítási pereket...szóval aki itt rágalmaz az egyedül a fidesz-kdnp és a követőik. Látom a márc 15. ei fenyegetőzésével te is azonosulni tudtál.
Csizmás Kond
@Hellcat: ...nekem most ne gyere a perekkel, azok direkt kampánycélra kiszivárogtatott esetek...
...és a véleményem nem azonosulás mert azelőtt is ugyanez volt.
Hellcat
@Csizmás Kond: Elmagyarázom akkor...fideszes média állít valamit...beperlik őket...csendben elveszítik a pert és jön a helyreigazítás...TEHÁT HAZUDTAK/rágalmaztak...na most ebből kurva sok van csak ezt nem hangoztatják csak az eredeti hazug cikkeket. Nem nehéz ez...értelmesebb embernek gondoltalak, de úgy néz kis csalódnom kellett megint.
Csizmás Kond
@Hellcat: Ez a pereskedő szarakodás csak időhúzás. Néha egyet megnyernek és azzal beetetik a közönségüket...ennyi és nem több. Amúgy valaha Gyurcsány ötletezett azzal, hogy mindenért perelni kell mert az is pénzt hoz...még az ügyvédeiknek is...
...és értelem...az mindenkit a beírásaiban képvisel...és nem a magasratartott orr a jelképe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.