Az április 8-i országgyűlési választás egyik nagy tétje, hogy Magyarországon megálljon a belső migráció, és ne maradjon kivándorlóország, mert mindkettő tönkre teszi az országot – erről Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje pénteken beszélt soproni sajtótájékoztatóján.

Karácsony: Magyarország ne legyen kivándorlóország!

MTI Fotó: Komka Péter

Ahhoz, hogy külföldről hazacsábítsák a fiatalokat, olyan magyarországi gazdaságfejlesztés kell, , ami megszünteti a különbséget kelet és nyugat között, új munkahelyeket, új lehetőségeket hoz, elsősorban a fiatalok számára, mondta. Elsősorban a családi, kis- és közepes vállalkozásokat támogatná, szemben a multinacionális cégekkel, mert azok nem fogják az egész magyar gazdaság szerkezetét úgy átformálni, hogy mindenhol legyen esélye a fiataloknak.

Orbán Viktor miniszterelnök úgy állítja be, hogy az országnak a bevándorlás a legnagyobb problémája. De az igazi probléma az elvándorlás

- mondta Karácsony.

(via Index.hu)

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Az orvosok, szakemberek, szakmunkások százezres nagyságrendű kivándorlása fölött már nem kell szemet forgatni: Soros György elsőszámú nemzet ellensége és a felnagyított, túllihegett, végletekig hiszterizált bevándorlás minden kényes ügyet eltakar. Háború van, nincs idő a vérveszteségre koncentrálni. A tíz évvel ezelőtt jó példaként emlegetett nyugat-európai demokráciák katasztrofális hanyatlásnak indultak, Magyarországnál mára már csak sikertelenebb országok maradtak a térképen, a magát a kárpát-medencei magyarság egyélőistenkirályaként marketingelő ötgyerekes családapa pedig a közpénz minden erejével Európa ellen háborúzik, és meg akarja állítani a senki által meg nem választott brüsszeli csürhét. Már nem kell kiegyezni Európával, le kell győzni Európát. Hát így múlik el a világ dicsősége, ha nem is egyik napról a másikra, de tíz év alatt feltétlenül. A nemzet közös ügyei a Fidesz politikai túlélésének kizárólagos ügyeivé satnyultak, egyezségre nincs szükség, hiszen az egészséges, virtigli teljhatalom mindent megold. Már csak az egyenruha hiányzik. És az is lehet, hogy már nem kell újabb tíz évet várni rá.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@durbincs: Jó lenne, ha a témához szolnál hozzá IQ bajnok.
cikicakk55
Nagyon okos dolgokat mond karácsony Gergely és ezzel a nép egyet is ért. A gond ott van,hogy jelenleg az államkasszában már por sincs.Úgy ki lett takarítva,hogy már a 2020-as Unios pénz is szét van osztva. Tehát nem csak a jelent, a jövő egy részét is ellopta a Fidesz. Arról nem beszélve,hogy mire is jöjjenek haza azok akik kimentek? Tegyük fel,sikerül a fizetéseket az Uniós bérek közelébe tornázni(Én már nem hiszek benne,de tegyük fel) Haza jön a magyar fiatal és itthon a fizetésének jó nagy részét levonják,mert az ország adófizetőinek lesz kötelessége kifizetni a Fidesz okozta károkat.Például a letelepedési kötvények miatt.Ki tudja még az OLAF milyen milliárdos csalásokat fog felfedezni és hiába nem a Fidesz lesz a kormányon az bizony Magyarország tartozása lesz. Tehát karácsony Gergely ne arra törekedjen,hogy vissza hívja a kinn dolgozó Magyar fiatalokat,hanem azokat hozza jó kilátásba akik még itthon vannak.Ennek egyetlen egy akadálya,hogy nincs még miből. éveket nem képes várni egy fiatal sem,az idősek meg elhullanak. Egyetlen megoldás,hogy az összes Fideszest addig kell rázni,még az államkasszába vissza nem kerül az a sok ezer milliárd amit elloptak 8 év alatt. korra,nemre,tekintet nélkül minden Fideszest elkapni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.