Négymillió nyolcszázezer, azaz közel ötmillió amerikai dollárt rejtő offshore számlát találtak Szabó Zsolt fejlesztési minisztériumi államtitkár kezelésében. Ez a fideszes tolvaj Szabó Zsolt államtitkár a hatvani központú Heves megyei 3. számú választókerület fideszes jelöltjeként indul az április 8-i választáson. Győzelemre is esélyes legfőbb ellenfele a legerősebb ellenzéki kihívó, a Jobbik-alelnök Sneider Tamás. Szabó Zsolt nyilvánosságra került offshore-ügye tovább nehezítheti a Fidesz már eddig is instabil helyzetét a választókerületben.

Forrás: alfahir.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
fideszes tolvajok! És ezek a gecik indulnak a választásokon holott már régen a börtönben lenne a helyük!
bencemacska
És még mi lehet a zsebében!?!?!
Mikor vezetik el TV kamerák kereszttűzében???
Mennyiért vezetgették Simon Gábort?
tudode
Nagyon nehéz EZEKHEZ a TÖRTÉNETEKHEZ nyomdafestéket tűrően reagálni!
.
Miért is?
.
Amiatt, mert Orbán Viktor, alias O1G 2005 adventjén tanúságtételt tett az ő HITVALLÁSÁRÓL 2005 adventjén, többek között arról "is", hogy NEHÉZ, v milyen ELLENÁLLNI "kormányon" a KÖZ SZOLGÁIG körülvevő kísértésnek.
.
Amellyel összefüggésben az EMBERMINISZTER jelenlétében azt mondta HAMIS AZ EMBER AMÍG MOZOG! De hogy ennyire, még az ALSZOLGÁK "is" követik a GAZDIJUKAT a csórikázásból MINDENFÉLE SZÁMONKÉRÉS nélkül, az ennek az országnak a MEGCSÚFOLÁSA, mégpedig az, hogy TÖBB KECSKE VAN a keletinél, és nyugatinál az TRAGÉDIA!
.
www.youtube.com/watch?v=3_8Hgf1NL6c&t=579s
.
Miért is??
.
Ma az egyik ÁLLAMI FELADATOT ellátó "alapitvány" folyószámlájára fizettem be SZÜLÉSI SÉRÜLT GYERMEKEM SZÁMÁRA a költőpénzét. amelyről az azt kezelő dolgozó nyilvántartást vezet, és KÖVETHETŐEN elszámol velem, mert nem tud a gyermekem számolni, a POSTÁN a csekk befizetésével egyidejűleg személyi igazolványom adatait számítógépen rögzítésre került, hogy NEM-É TERRORISTÁKAT T Á M O G A T O K!
.
Ezen cikk kapcsán is OLYANT TUDNÉK ÍRNI, hogy leszakad az ég EMIATT AZ ÁLSÁGOS, mindenki rabló, mindenki csaló, csak AZOK NEM, akik nem érik be az ŐKET MEGILLETŐ KÖZSZOLGAI JÖVEDELMÜKKEL!
.
Alávaló, senkiházi az (tisztelet a kivételnek), aki az KÖZ VAGYONÁT, a MUNKAESZKÖZÉT lenyúlja E G Y T Ő L ... E G Y I G !
tudode
@tudode: .
Kiegészítés:
.
(...)
Amellyel összefüggésben az EMBERMINISZTER jelenlétében azt mondta
.
Balás Béla kaposvári püspök
.
HAMIS AZ EMBER AMÍG MOZOG! De hogy ennyire, még az ALSZOLGÁK "is" követik a GAZDIJUKAT a csórikázásból MINDENFÉLE SZÁMONKÉRÉS nélkül, az ennek az országnak a MEGCSÚFOLÁSA, mégpedig az, hogy TÖBB KECSKE VAN a keletinél, és nyugatinál az TRAGÉDIA!
.
Megjegyzés:
.
Érdemes megtekinteni O1G tanúságtételét!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.