Majd megkérdezte a kényelmetlen helyzetbe került riportertől, hogy mikor hívják be legközelebb. Nagyot megy pénteken a köztévé választási műsora: az MKKP jelöltje végigkotkodálta az interjút, előtte azonban az Együtt politikusa, Juhász Péter volt a vendég. Ennyi ellenzéki politikust rég nem lehetett látni a adófizetői pénzből (közel 80 milliárd forintból) fenntartott tévében, az apropó most az, hogy a választás miatt az MTVA-nak öt percnyi műsoridőt kell biztosítania minden országos listát állító pártnak.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@gulyasgyula: Úristen de buta vagy :( Kit érdekel Juhász? Azt cáfold, amit a közröhej tévében mondott.
Már az elgondolkodtató (lenne), hogy a köznek csúfolt propaganda tévében miért csak négy évente látsz ellenzéki politikusokat.
A fideszes lopások után, te Juhászon rugózol? Beszarás. Ezért tart itt ez az ország.
Miért nem a napi hírek, meg a naponta előkerülő ezer milliárdokon izgatnak? Ja, tudom. Az mind hazugság, mi?
Vagy ha csak a cégek hoznak lázba, akkor miért nem a Kaja Ibrahimok???
Ne is válaszolj, mert az ilyen önjelölt propagandisták csak idegesítenek.
gulyasgyula
@Aki Én: ...Majd ha a saját bőrödön fogod érezni a Juhász félék áldásos tevékenységét másképpen fogsz beszélni ..Ha egyáltalán beszélni fogsz ...Lehet ebből még sírás is ..
namihami
@gulyasgyula: Azt, hogy mit és hogyan fogunk érezni a bőrünkön (ha esetleg megválasztanák), az csak a jövő zenéje lesz.
De az orbáni család- és barátpolitikát már eddig is 4+8 éve tapasztalhatjuk. Vagy nem az orbáni kaszt az, amelyik a meggazdagodását csakis a család fejének és főként kizárólag a miniszterelnöki funkcióban való regnálásnak köszönheti?
Ha nem lenne miniszterelnök, akkor se barátja, se soklábú lánya, se lámpagyújtogató veje, stb, stb. nem lenne. És ez nem feltételezés, ez bizony masszív tény.
gulyasgyula
@namihami: ...A ""jövő zenéje "" ne hogy sirató dal legyen ...A migránsok húzzák a talp alá valót ,ami sokkal többe fog kerülni mint az Orbán család meggazdagodása ...Én elismerem Orbán hibáit , van neki bőven de a jelenlegi megélhetési politikusok alkalmatlanok az ország vezetésére és nyomor vár sz országra ha hatalomra kerülnek ...Nem is sírás lesz hanem halál hörgés ...
gulyasgyula
@durbincs: ...Aki Szerbiából jön ha nem tudd tovább menni , mert lezárja határt az Osztrák az hova megy ??? Itt marad mert ingyen élni mégis csak jobb mint vissza menni egy lebombázott országba ...Aztán egyszer az UNIÓs pénz is elfogy mert ennyi bevándorló , meg a miattuk fentartott rendőrök , katonák nagyon sokba vannak ...Akkor jön a nyomor ami rosszabb lesz mint most Orbán ...Akkor majd lehet örülni a választási győzelemnek ..Volt a Török, a Labanc , a Német , az Orosz megszállás most végre nincs senki hát engedjük be a migráns MEGSZÁLLÓKAT ...KELL EZ NEKÜNK :::100 szor inkább Orbán pedig nem vagyok fideszes ...
gulyasgyula
@durbincs: ..Egyetértünk ..A 600 ezer cigány és sok közmunkás , kisnyugdíjas mellé még a migránsok hiányoznak ...De sajnos ORBÁNON és talán Vona kivül minden párt migránspárti és Brüsszeli seggnyaló ...Én most éppen e miatt szavazok az Orbánra mert egyébként nem vagyok egy párt egy politikus szekértolója se ...Egyformák mind ezt 27-éve bizonygatják ...Ezért nem érdekem a kormányváltás ...Hogy Juhász Péter félék gazdagodjanak az VÁLLALKOZÓI ADÓMBÓL ..Akkor maradjon a régi szúnyog ezt már ismerjük ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.