Bárándy Péter, a Medgyessy-kormány igazságügyi minisztere, a 168 óra című hetilapnak adott interjújában többek között arról beszélt, hogy időről időre felvetődik a kérdés, hogy egyáltalán demokrácia-e az illiberális demokrácia, vagy már autokráciában élünk, amely önálló politikai-kormányzati formának tekinthető.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Nem kell "jog-hezitálni" ! Brutálisan le kell számolni az illegitim Orbán-gengszterrezsimmel, írmagjuk se maradjon!
peterkelemen
Bárándy úr! Elárulom egyrészt nincs olyan, hogy illiberális. Illiberális rendszer az nem más, mint fasiszta vagy kommunista elnyomó rendszer. A demokrácia alapja a liberalizmus ergó nincs demokrácia liberalizmus nélkül. Lehet ezt szépíteni, hogy autokrácia és stb., de felesleges Orbánék rendszere neofasiszta hisz nyíltan kampányolnak rassista, xenofób, antiszemita gyűlöletkeltő plakátokkal. Meg lehet nézni hallgatni a táborukat is nyíltan cigányoznak, zsidóznak, migránsoznak, muszlimoznak, sorosoznak. Ráadásul Orbán nyíltan uszít erőszakra lásd például Őcsény és nyíltan megtorlással fenyeget meg mindenkit, aki nem fideSS tag.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.