A rendőrség rongálás miatt indított eljárást ismeretlen tettessel szemben.

Festékkel dobálták meg a Csongrád Megyei Főügyészég épületét
Fotó: Facebook

Festékkel dobálták meg ismeretlenek a Csongrád Megyei Főügyészég épületét szombaton azt követően, hogy Szegeden a belvárosban tüntetést tartottak Czeglédy Csaba mellett.

A Szegedi Rendőrkapitányság rongálás vétségének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettessel szemben – közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI érdeklődésére.

Szombat délután a Szegedi Törvényszék előtt tartottak demonstrációt Tüntetés Szegeden Czeglédy Csaba mellett, az ügyészség visszaélései ellen címmel. A legnagyobb közösségi oldalon az eseménynél az egyik hozzászóló meg is osztott egy fotót a főügyészség összefestékezett homlokzatáról.

Czeglédy Csaba és társai ellen bűnszervezetben, üzletszerűen, különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntette miatt folyik büntetőeljárás. A gyanú szerint a Czeglédy Csaba vezetésével létrejött bűnszervezet 2011 és 2017 között olyan céghálózatot alakított ki, amely diákmunka közvetítéssel foglalkozott. A gyanú szerint a bűnszervezet 6,294 milliárd forint vagyoni hátrányt okozott az állami költségvetésnek azzal, hogy a céghálóban résztvevő iskolaszövetkezetek az általános forgalmi adót, illetve a személyi jövedelemadót nem vallották be, vagy ha be is vallották, azt nem fizették meg.

Czeglédy Csaba (Éljen Szombathely!-MSZP-DK-Együtt) szombathelyi önkormányzati képviselő, ügyvédként az MSZP és a DK jogi képviseletét is ellátta több ügyben. Független képviselőjelöltként indul a Vas megyei 1-es számú választókerületben az országgyűlési választásokon.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Addig örüljenek amíg csak festékkel dobál a nép.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
Mit vagytok megsértődve, ha ti like-oljátok a DK-sok másokat hazaárulózó, büdös kurvázós, ország szemetje-zős beírásokat, minél aljasabb a beírt szöveg, annál több, rekord számú like-ot osztogatva egymásnak, gratulálva, hogy milyen jól megmondta az illető a tutit, nos ha ilyet lát az ember és ezt a nevén nevezi, hogy ez egy csőcselék, ez egy csürhe megnyilvánulása, nem egy nevében magát demokratának nevező párt aktivistáinak a véleménye kellene hogy legyen, akkor mit vagytok megsértődve?
Én is azt mondom, amit te: ne nyalogassad a sebeiteket, ha visszakaptok valamit abból, amit adtok!
Te is azt írtad, én is azt mondom: álljatok bele! Ha ez kell, ez lesz!
Béla333
@kereső: 13.12
Én lépjek túl a mocskosságon? Hát hogyan képzeled ezt?
Ha folyamatos, évek óta tart a sértegetés, akkor tegyek úgy, mintha meg sem történt volna?
Majd a pártvezetők úgy tesznek (ha akarnak) én nem vagyok pártvezető.
Pofonra pofon a válasz! És sohasem én kezdem!
Az igazság, az elmúlt évtizedek ország kifosztásának, lerablásának, történéseinek a felemlegetése nem ugyanaz, mint amikor egy női pártvezetőt lekurvázunk!
Ezt tényleg magyarázni kell egy DK-snak?
kereső
@Béla333: akkor nyalogasd tovább a sebeidet.És a haza fényre derül.
Béla333
@kereső: 13.27
Nem kell elkezdeni, akkor nincs mit befejezni!
kereső
@Béla333: melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? megbeszéljük?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.