Panasszal keresték meg az adatvédelmi biztost amiatt, hogy a hódmezővásárhelyi polgármester diktafonra veszi a beszélgetéseket. A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság vizsgálatot indít. „Valóban érkezett panasz” – erősítette meg Péterfalvi Attila, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság vezetője a vásárhely 24 hírportálnak. A helyi internetes oldal azt is megtudta az ombudsmantól, hogy vizsgálatot indítanak a hódmezővásárhelyi ügyben. A Vásárhely 24 már korábban is megkereste az adatvédelmi biztost, amikor Márki-Zay Péter a polgármesteri hivatal átvétele után rögzíteni kezdte a munkatársaival folytatott beszélgetéseket. Akkor Péterfalvi azt mondta a portál újságírójának, hogy aggályos a polgármester tevékenysége, és azt is hozzátette, hogy a hangfelvétel készítése akkor is felvet kérdéseket, ha annak tényét előre közli a felvételt készítő, annál is inkább nem releváns, mivel a hivatal alkalmazottairól van szó. A hangfelvételek készítéséről Márki-Zay...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Akcióban a ronggyá vert szutyok horda!

Rejtve kell hazsnálni a hangfelvevőt, nem lemondani róla, tuti, hogy szükség lesz rá valamikor!
Equus1
Ez még csak az előhad. Jön majd a NAV, az ügyészség, a gyámhatóság. Lesz 13 milliárd eltitkolt jövedelem, embercsempészet, pedofília, gyermekbántalmazás, asszonyverés és csúnya beszéd is.
Horizont
Nem vártak sokáig a rohadékok...
Ha normális országban normális emberek élnének erre semmi szükség nincsen.
Ha nem becsületes és titokban veszi fel és nyilvánosságra hozza?
Teljesen minden Márki állhat a bal vagy jobb lábára is akkor a kákán is csomót keresnek és ki akarják nyírni. Bántotta Lázár Jankót (megroggyantotta ezt az öntelt sunyit :D) most meg ezerrel a puhost roggyangatja ...hát ezt nem bocsájtják meg neki. Létrát ne vigyen semerre...Vigyázzon magára.
Nem bírják azt se elviselni ha van egy ember aki talpig becsületes tisztességes...na hogy még jobboldali és keresztény is ez már túl sok nekik...és nem találnak fogást rajta. Csak ilyen szánalmasat.
Az internet világában döbbenetes, hogy a fideszes hívők ( itt is) ütik vágják a polgármestert. Köpködnek, fröcsögnek. Tényleg itt tartunk???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.