Egy Fidelitas által rendezett eseményre kopogott be Orbán Viktor, ahol a szabadságról beszélt az egybegyűlteknek, meg a hazáról.

Egy Fidelitas által szervezett rendezvényre kopogott be Orbán Viktor miniszterelnök a legújabb videója szerint, ahol a fiataloknak a szabadságról és a hazáról beszélt. 

(A képek szerint Böröcz László, a Fidelitas vezetője is a helyszínen volt, valamint a videón is jól látszik a háttérben az ifjúsági pártszervezet neve.)

Orbánt nemrég a diáktüntetők vitára hívták az ellenzéki miniszterelnök-jelöltekkel egyetemben, hogy a közoktatás problémáiról és azok megoldásáról beszéljen, de ott nem jelent a kormányfő.

(Címlapi kép: Facebook/Orbán Viktor/részlet a videóból)

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Hááááát...ez egy roppant butaarcu csapat a képen...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nezelodo
Lehet, hogy ezek a fiatalok elégedettek az oktatással! Lehet, hogy a Soros intézményekben tanulnak?
Pálinkás Pál
Hááááát...ez egy roppant butaarcu csapat a képen...
nezelodo
@Pálinkás Pál: "egy roppant butaarcu csapat" Így lehet, ha visszatekintünk, melyik diktátor ifjúsági szervezetének tagjai kényszerültek gondolkodásra? Készen kapták minden esetben a "saját gondolataikat". Látod, működik a régi recept!
Pálinkás Pál
@nezelodo: Mondjuk véleményemet a fidelitaszos videók is alátámasztják...vagy valaki tud olyat mutatni,ahol bármelyikük,aki valamilyen szinten vezető..,egymás után öt folyamatos mondatot össze tud fűzni??
desiro
Ennyi növendék birkát ritkán látni együtt.
cikicakk55
Vajon miért is nem lepődünk meg azon,hogy a Miniszter Elnökünk semmi olyan meghívást nem fogad el,ahol neki kényelmetlen kérdéseket tehetnek fel. Ő csak olyan helyekre megy,ahol bőszen bólogatnak a migránsozásra, a Sorosozásra, a Brüsszel Magyarország elleni támadásaira. itt nyugodtan mondhatja azt a mantrát,amit 2015 óta már több ezerszer is elmondott. A fiatalaok,akik ellene és a jelenlegi oktatás ellen tüntettek,nem is tudom miben reménykedtek,hisz Orbán már ellenzékben is inkább elbújt a szószólók mögé és csak az utasításokat osztogatta. Azért annyira kíváncsi lennék,hogy a 2,2 millió Fidesz birkából mennyi maradna hű Orbánhoz,hányan állnának a bíróság előtt szabadságot követelni Orbánnak? Abban biztos vagyok,hogy nem 2,2 millió lenne,de még 2,2 ezer sem
Kookas
@Pálinkás Pál: erre csak a ferke képes fosnak is tőle rendesen.
CsipkeRózsa
Amikor a romkocsmában találkozott a fiatalokkal, akkor is csak az ő fiataljait engedték be.
human
Hallani, hogy a fidesz már eleget lop, minek választanának mást? Hát tessék megnézni ezt a képet. Ők az új éhes száj.
szaboria1
@Pálinkás Pál: Mit vártál az értelmesek nem ott vannak.
justhpeter
Ganajtúró felmérte az enyveskezű utánpótlást. A választás után ezekre lesz lecserélve Kósa, Németh, Rogán... azaz a fideSS Központi Bizottsága.
tudode
Állj meg VÁNDOR, lassíts meg léptedet!
.
O1G alias Orbán Viktor a felsőoktatás ... K E R E T S Z Á M A I V A L ... kapcsolatban, na kik győzték meg a KERETSZÁMOK helytelenségérő?
.
2012.12.16
------ Orbán Viktor a Fidelitas tagjaival "egyeztetett" szombaton
eduline.hu/felsooktatas/2012/12/16/Balog_Zoltan_keretszamok_megszuntetese_beje_8ONT3Y
.
(...)""""A Fidelitas tagjaival volt romkocsmában Orbán
Újságírói kérdésre Giró-Szász András kormányszóvivő elmondta: Orbán Viktor szombaton a Fidelitas meghívására érkezett az Ötkert nevű budapesti szórakozóhelyre - erről itt olvashattok. A HÖOK korábban meghívta Orbán Viktort a hallgatói szervezet szerda esti egyetemi fórumára, de a miniszterelnök nemet mondott, és közölte, hogy ez az oktatásért felelős miniszter, Balog Zoltán feladata.
A kormányfő a szombati fidelitasos találkozó után nyilatkozott először az "új felsőoktatási rendszerről" - azt mondta, az "egyeztetésen" nyilvánvalóvá vált a számára, hogy a keretszámokra úgy tekintenek a diákok mint egy sorompóra, amely elzárja előlük a felsőoktatást, ezért eltörlik a keretszámszabályozást.""" (...)
.
Bátor zember az, aki CSAK A SAJÁT NEVELÉSŰ ifjúságával merészel "okosodni", ahonnan Petike is az ő nótáját fújja!-
.
Oszt' a KÖZSZOLGÁK -nak 'is" eláll a szava több alkalommal, amikor a GAZDI több hónapi nyüglődés, pofagolás után ... D Ö N T !!!
.
www.youtube.com/watch?v=nbcpz46gOYo&t=27s.
.
Olyan ovisok, csak nem olyan A-RANYOSAK!
advocat
Ez olyan KISZ taggyűlés volt? Van benne gyakorlata.
quadrocopter
Az automata mosógépben több az értelem, mint ebben a tiknó majomcsapatban!
Element a Geci egy kis vállveregetésre, től sokat kapott a hazug pofájára mostanában!
nezelodo
@desiro: tegnap 14:56. Nézd el nekik, még csak jerketoklyók...
Desischado
Na, itt az újabb parazita banda. A kis parazitáknál van létszámnövekedés! És minő nagy dolog, a főparazita meglátogatta őket! Érdeklődnék, hogy a tüntető fiatalokkal miért nem mert találkozni a fényestekintetű csuti g?
kiscsillag66
Nagyon félhet, hogy csak az övéivel mer találkozni. A független diákparlamenttől miért fél? Ők csak beszélgetni szerettek volna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.