Nem tudja, hogy van-e, és azt sem, hogy mekkora, mondta a csengeri asszony gigantikus örökségéről az ügyvédje. Helmeczy László a Független Hírügynökségnek adott interjújában kijelentette: "olyan dokumentumok jelenleg nincsenek a kezemben, amelyek igazolnák az örökséget, már csak azért sincsenek, mert azokat még januárban lefoglalta a rendőrség. Tehát nem azért nem tudok válaszolni a kérdésre, mert köt a titoktartás, hanem mert nem vagyok képben. "Nem igaz Kósa állítása, miszerint az édesanyja nevére kiállított 800 milliós ajándékozási szerződés hamis lenne, állítja az ügyvéd. Arra a kérdésre, hogy Orbánnak elmesélhette-e Kósa a sztorit, Helmeczy azt felelte:"Orbánnak százszor több esze van, mintsem elfogadjon egy ilyen hülye történetet Kósa Lajostól. Magadnál vagy, elgurult a gyógyszered – ezt kérdezte volna Orbán. Maradjunk annyiban: lehet Orbánt szeretni, vagy nem szeretni, de helyén van az esze. "

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
...ez a Helmeczi már rég a börtönben kellene rohadjon.
cikicakk55
Orbánnak helyén az esze? Na ne röhögtessen már ügyvéd Úr. Azt valóságos lehet,hogy nem hinné el a történetet,de orbán is jó képzelő erővel van megáldva,így a szeme sem rebbenne egy ilyen sztori hallatán,de csak akkor,ha annak az örökségnek egy jó nagy része az Ő bankszámláján landol.Amennyiben ez az egész Orbán háta mögött történt,akár igaz,akár nem,Kósának annyi. Most még kiáll mellette Orbán,mert ilyen rövid idővel a választások előtt nem hiányzik nekik még egy korrupt bukás, de a választások után,vagy az orbánt leváltó párt,vagy ha nincs szerencsénk és marad ez a népnyúzó,akkor Ő fogja Kósát lapátra tenni és hűvösre.
Rockxy
Kósa fizette le a Putyint is Paks2 ügyben.
Tellett rá a sok milliárdból.
Sőt, az afgán táliboktól mákföldet vásárolt, a drogüzletét beindítandó!
De ez mind majd csak később fog kiderülni, ha felkel a szuperhold.
wagabund
@cikicakk55: höhö ..ez egy aktuális simabeszéd...az ügyvéd nagyon jól tudja, kinek mit kell mondani mostanság..próbál a vékony jégen lavírozni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.