“Legalább 10 évbe kerül, hogy itt egy jól élhető, demokratikus ország lesz. Abban viszont bízom, hogy gyengülnek, és remélem, hogy ez bőszítő, noha kissé blöffszerű fenyegetőzés, amit Orbán megengedett magának, épp az ellenkező hatást váltja ki, és sokakat felbátorít. Nem szabad komolyan venni, illetve talán épp ez a komolyanvétel. /……./ ” Ez most egy virtigli autokrácia. Azt hiszem, a „zemberek”, előbb vagy utóbb, mondom megint, le fogják rázni ezt magukról, mint kutya a vizet, és el fogják felejteni. Legfeljebb egy kicsit szégyenkezve fognak visszaemlékezni rá.”

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
tartok tőle, hogy ez csak külső hatásra lehetséges, mert lusták és gyávák vagyunk hozzá! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
tartok tőle, hogy ez csak külső hatásra lehetséges, mert lusták és gyávák vagyunk hozzá! =))
bakegya
Demokratikus választás itt most nem lesz.
namihami
""le fogják rázni ezt magukról, mint kutya a vizet, és el fogják felejteni""
Én pedig, Parti nagy Lajossal ellentétben, egyáltalán nem reménykedem ebben.
Ennek a népnek ""apánk""ra van szüksége. Horthy-apánk, Rákosi-apánk, Kádár-apánk és most, betetőzésként harmadszorra is, Orbán-apánk.
A megfelelő időben megint jön a 10 ezres nyuggeralamizsna, meg a 12 ezres gázalamizsna (amit nem is kapott mindenki) és a nép ismét áldani fogja a Jótevőét és bornyú-módra megy x-elni. Aztán a sokszáz- sőt sokezerszeresét fogja bukni (árak, rezsik, kínaivasút, oroszerőmű és társai), de mivel azt is Apánktól kaptuk, csakis jó lehet nekünk. Akkor pedig mi más kéne vagy miért változtatnának ezen?
Akiknek pedig egyébként már most is ég a pofája, azok most is szégyellik ezt a népet.
Commenter
Legalább 10 év? Parti-Nagy Lajos rendkívül optimista.. sajnos sokszorosan tíz év, évtizedek kellenek ahhoz, hogy valaki(k) akik majd újra megteremtik a demokráciát és a jogállamot helyre hozzák azokat a mérhetetlen történelmi, politikai, gazdasági és társadalmi károkat amit a Orbán és köre valamint rendszerei: az illiberális demokrácia (fából vaskarika!) az unortodox gazdaságpolitika vmint a NER teremtett... :((
egyvandor
Én abban reménykedek, hogy a haveri alapon összegrundolt, elsíbolt vagyon szét fog foszlani a kezükben és náluk okosabbak kezébe fog átcsoportosulni már a piaci törvények alapján is.
Ez ugyan nem fogja semlegesíteni azt a mérhetetlen kárt amit ezek ezzel okoztak, de jó lesz látni ahogy a tehetségtelen csak a tolvajláshoz értők végül is a padlón koppannak.
dr. prédikátor
@Mirabilis: képzeld el a "vidéki bunkó parasztja" is tudja!!!nem csak a városi bugris!!!értelmiségi??? na neeeeeee!!!
Nessy
@egyvandor: Ne légy ebben olyan biztos. A maffia, mindig tudja, hova kell menekíteni a lopott, zsarolt vagyonát! Legfeljebb az fordulhat elő, mint a legtöbb "bűnszövetkezetben", hogy egyszer valaki bukik és az dalolni kezd. De ameddig Polt Péternek hívják a főügyészt, addig még ez sem lesz probléma!
Jozefina
Csalás volt az egész választás és ezt már fideszes körökben is elismerték. Remélhetőleg lesz következménye, csak Isten malmai lassan őrölnek!!! De a kerék forog!!!
dr. prédikátor
@Mirabilis: tegnap 19.5o re.és a sok" értelmiségnek" titulált seggnyalonc miért szavazott a fityfaszra???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.