Závodi János párjával már hét éve ismerik egymást, és 2014 januárjában született a kisfiuk; múlt pénteken pedig papíron is összekötötték az életüket.

70 évesen megnősült a Piramis gitárosa

Fotó: Weber Zsolt – Blikk.hu

"Véget ért az agglegényéletem, de ennek így kellett történnie" – mondta Závodi János (70), a Piramis zenekar gitárosa, amikor néhány éve megmutatta a Blikk-olvasóknak ifjabb Závodi Jánost (4), de most nem akart részletekbe bocsátkozni. Az örömteli hírt a felesége közölte a privát közösségi oldalán.

"A baráti körömben nem okozott különösebb megrökönyödést, hogy összejöttem egy rockerrel, és mindenki örült, amikor teherbe estem" – foglalta össze Anita (42), akit sosem zavart a 28 éves korkülönbség, de az sem, hogy Janó világéleté­ben kerülte az elköteleződést, és egy régi kalandjából már született egy fia.

"Tamás fiam életében nem tudtam részt venni, ha úgy vesszük, most váltam először apává" – magyarázta Závodi, és hozzátette, jó apaként próbál segédkezni a kis Janó nevelésében és minden pillanatot megélni.

Anita csak azt sajnálja, hogy a házasságkötést már nem érhette meg az apukája, akit nemrég veszített el – mondta a pár egyik zenész ismerőse, hozzátéve, hogy Závodi sokat változott az elmúlt hét esztendőben, de főleg, amióta édesapa lett.

A Závodi házaspár örömét egy picit az is beárnyékolta, hogy március elején koncert közben kapott szívrohamot Nyemcsók János „Csoki” (54), a Piramis zenekar frontembere.

Szerencsére az énekes már jobban érzi magát, így a rockbanda egy poént is megengedett magának az internetes honlapján. – Sok boldogságot kíván a zenekar minden tagja az „ifjú” párnak!

(Blikk.hu)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.