Orbán Viktor miniszterelnök VW Transporter típusú kisbuszát ami a Terrorelhárítási Központ tulajdonát képezi, lencsevégre kapták Grazban most Március elején. A fekete kisbuszt Graz egyik előkelő magánklinikájának hátsó, zárt parkolójában kapták lencsevégre. A Privatklinik Kastanienhof magánklinika leginkább ideggyógyászati kezeléseivel vált világhírűvé. Az intézmény a skizofréniától az akut ideggyengeségig bezárólag vállal akár rövid, akár hosszútávú gyógykezelést. Arról, hogy … https://olkt.hu/wp-content/uploads/2018/03/orbc3a1n_busz_graz-1-300x287.jpg

(Forrás: olkt.hu, Peller Anikó által)

82 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Kár, hogy a rendszáma nem látható. Bár ki tudja hányat használ!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
reagens
@tulipan: Nem beszélgetek veled. Szint alatti vagy.
tudode
Nem lehet olyan nagy baj, hiszen
.
--- Kísérleti nyulakká tették az akadémikusokat – Orbán Viktor átvette az irányítást a tudományban is
.
168ora.hu/itthon/mta-atalakitas-maroth-miklos-tudomany-orban-kormany-172575
.
Előfordulhat, hogy a GRÁCIA a belátási képesség hiányával "is" szenved azzal, hogy BENYALTÁK a TUDOMÁNYT "is" egy ringyi, rongyi PUBLIKÁCIÓ nélkül!
.
Megjegyezve, hogy
,
------ Orbán már nem az innovációban látja a jövőt
.
444.hu/2016/04/26/orban-mar-nem-az-innovacioban-latja-a-jovot
.
Nesze neked IV. ipari forradalom, van helyette FÜLKEFORRADALOM!
cikicakk55
tegnap: 06:58
Ez igen! Remélem eljutott ez is a csuti redvás fülébe.Nem tudom mennyi Székely gondolkozhat így,de remélem egyre több.Örülök,hogy Végre a Romániában élő Magyarok is megértik,hogy attól,mert a Fideszre szavaznak nekük nem lesz sem jobb sem rosszabb.Sajnálom,hogy Erdély már nem tartozik Magyarországhoz,mert gyönyörű hely,igaz én csak filmen és képeken láttam. Mivel már nem Magyarország része,így a magyar kormánynak semmi joga bár mivel is befolyásolni a Román népet.Nekik van saját Miniszterelnökük akik vagy épp olyan aljadék mint a mienk,vagy az övéké a népre,köztük a Magyar kötődésű de már Román állampolgárokra is gondol.
Peller Anikó
@cikicakk55: "Tudnod kell, hogy bár sokan beveszik a mézes-mázas dumád, a legtöbben tudjuk, hogy csak szavazatszerzésre kellünk. Azért, hogy te az otthonodban stabilizáld a hatalmad. Nagyon kibuktam, amikor szavazati joggal ruházott fel a tetű, szemét, számító kormányod, de már csak azért is elmegyek, hogy ellened tegyem le a voksom."

Szép is lenne ha a románok okosabbak lennének minta magyarok alja, de ha mindenki a tetvek ellen szavazna akkor a levélszavazatok összeszámlálása után azért csak kijönne egy 98 % -os elsöprő ógeci siker.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Sport - 2020. September 27., 15:42
Bottas nyert Hamilton büntetése után
Szórakozás - 2020. September 27., 18:17
Elő a szelvényekkel, itt vannak a hatos lottó nyerőszámai!