Orbán Viktor miniszterelnök VW Transporter típusú kisbuszát ami a Terrorelhárítási Központ tulajdonát képezi, lencsevégre kapták Grazban most Március elején. A fekete kisbuszt Graz egyik előkelő magánklinikájának hátsó, zárt parkolójában kapták lencsevégre. A Privatklinik Kastanienhof magánklinika leginkább ideggyógyászati kezeléseivel vált világhírűvé. Az intézmény a skizofréniától az akut ideggyengeségig bezárólag vállal akár rövid, akár hosszútávú gyógykezelést. Arról, hogy … https://olkt.hu/wp-content/uploads/2018/03/orbc3a1n_busz_graz-1-300x287.jpg

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: Peller Anikó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

82 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Kár, hogy a rendszáma nem látható. Bár ki tudja hányat használ!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
@cikicakk55: "Tudnod kell, hogy bár sokan beveszik a mézes-mázas dumád, a legtöbben tudjuk, hogy csak szavazatszerzésre kellünk. Azért, hogy te az otthonodban stabilizáld a hatalmad. Nagyon kibuktam, amikor szavazati joggal ruházott fel a tetű, szemét, számító kormányod, de már csak azért is elmegyek, hogy ellened tegyem le a voksom."

Szép is lenne ha a románok okosabbak lennének minta magyarok alja, de ha mindenki a tetvek ellen szavazna akkor a levélszavazatok összeszámlálása után azért csak kijönne egy 98 % -os elsöprő ógeci siker.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.